POSVEĆENA GLAZBI

Dua Lipa prekinula vezu s francuskim filmašem nakon 8 mjeseci ljubavi

Ljubavi je presudila njezina posvećenost glazbi: ovih dana dugo iščekivani dovršava treći album kojem je dala prioritet nad vezom sa šarmantnim Romainom Gavrasom, bivšim dečkom Rite Ore.

Romansi britanske kantautorice Due Lipe i francuskog filmaša Romaina Gavrasa ispriječile su se nagomilane poslovne obaveze pa je prekid bio neizbježan. Pop zvijezda albanskog podrijetla želi se koncentrirati na glazbu: ovih dana završava svoj dugo iščekivani i dosad najosobniji treći album, javlja The Sun.

image

Dua Lipa pojavila se s francuskim filmašem u Cannesu ove godine

ABD RABBO AMMAR/ABACA/SHUTTERSTOCK

Burna ljubav trajala je osam mjeseci, od veljače kada su počeli viđati do jeseni i trenutka kada je 28-godišnja pjevačica zaključila da njezina glazba ima prioritet nad vezom.

"Dua i Romain otišli su svatko svojim putem nakon ljeta punog ljubavi. Ona je usmjerena na svoju karijeru i prekinuli su vezu prije nego što su se stvari pogoršale", rekao je izvor za The Sun.

Šarmantan 42-godišnji filmaš, inače bivši dečko Rite Ore, privukao ju je svojom nekonvencionalnošću premda je 14 godina stariji.

Prelijepu pjevačicu, zaštitno lice mirisa Libre modne kuće Saint Laurent, redatelj je smatrao radoholičarkom, što je naposljetku preraslo u prepreku koju nisu uspjeli nadvladati. Pokazalo se da Dua Lipa nema namjeru ni zbog koga usporiti. Smatra se i to da je njezin posljednji single "Houdini", objavljen prošlog mjeseca, obilježio prekid s naočitim Francuzom, piše Daily Mail.

Pjevačica čiji je posljednji album "Future Nostalgia" premašio 10 milijardi streamova, prije Romaina bila je u dvogodišnjoj vezi s Anwarom Hadidom, bratom top modela i sestara Belle i Gigi Hadid. Prekinuli su potkraj 2021. zbog sve veće razdvojenosti i njezinih nagomilanih poslovnih obaveza. Dua Lipa bila je dugogodišnja prijateljica slavnih sestara, no s njihovim bratom zaiskrilo je tek kad je 2019. prekinula burnu, višegodišnju vezu s britanskim chefom Isaacom Carewom.

Linker
24. travanj 2024 00:26