Novi izgled

Dugo je nismo vidjeli: Prvi izlazak Meg Ryan nakon šest mjeseci

Glumica se u javnosti nije pojavila posljednjih šest mjeseci, a sada je izašla kako bi pružila podršku dugogodišnjem prijatelju.

Zvijezda popularnih romantičnih komedija osamdesetih i devedesetih godina, glumica Meg Ryan, nakon nekoliko mjeseci izbivanja se pojavila na javnom događanju. Glumica je, naime, posljednji puta viđena u javnosti u studenom 2022. godine, a sada je izašla u New Yorku kako bi pružila podršku prijatelju i kolegi.

Ryan je poduprla kanadskog glumca Michaela J. Foxa na premijeri njegovog dokumentarca "Still", koji tematizira borbu s Parkinsovom bolesti s kojom glumac živi već tri desetljeća. Na druženju nakon premijere glumica je snimljena u dobrom raspoloženju, u društvu glumaca Billa Muraryja i Elvisa Costella.

image

U društvu glumca Michaela J. Foxa

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

Izgled dobitnice Zlatnog globusa kroz godine je često bio tema rasprava i drastično se promijenio, a glumica je još 2015. godine progovorila o zlim komentarima koji je prate.

"Puno je mržnje u svijetu danas, lako je osuđivati, ali zamislite da ste hejter, koliko je to glupo", kazala je glumica i nadodala da voli svoje godine i život koji živi. "Volim osobu koja sam postala, u životu mi je bilo teško, ali sada sam zadovoljna s načinom života. Mislim da to dolazi s godinama", priznala je glumica 2015. godine.

image

Meg Ryan 2013. godine

MANUEL ROMANO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK MANUEL ROMANO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Godinu nakon intervjua, plastični kirurg Mark Youssef analizirao je izgled glumice i kazao kako je "imala previše operativnih zahvata", iako ih je ona negirala. Kirurg je ustvrdio da je bila na tretmanu filera na području obraza, zbog čega njezine oči sada izgledaju manjima, a zaključio je i da je operirala nos, dodala je botoks u čelo i povećala je usne."Zahvat koji najviše utječe na izgled lica je facelifting, a čini se da se tome podvrgnula i Meg Ryan", rekao je tada.

Inače, prošle godine je najavljeno da se glumica vraća u glumačke vode, ulogom u romantičnom filmu "What Happens Later", koji je najavljen za 2023. godinu. Film se temelji na drami "Shooting Star" autora Stevena Dietza, a Meg se osim u glumačkoj ulozi našla i u onoj režiserskoj.

Linker
12. travanj 2024 02:18