trud se isplatio

Dvije godine nakon što je u visokoj trudnoći izgubila sina, slavna manekenka je trudna

Nakon ‘najveće boli koju je ikad iskusila‘, kako je opisala svoje iskustvo nakon spontanog pobačaja, Chrissy Teigen ponovno ima razloga za sreću.

Bivši model Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend, čekaju treće dijete, gotovo dvije godine nakon što je izgubila bebu u visokoj trudnoći. Teigen je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s trudničkim trbuščićem i napisala da je "puna nade i osjeća se nevjerojatno".

"Posljednjih nekoliko godina bile su prisutne mutne emocije, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Do sada sam govorila samoj sebi: ‘U redu, ako je danas zdravo, objavit ću.‘ I onda odahnem kad čujem otkucaje srca. Zasad je sve savršeno i lijepo. Puna sam nade, osjećam se nevjerojatno. Bilo mi je teško ovo zadržati za sebe", poručila je Teigen, koja s Legendom ima šestogodišnju kćer Lunu i četverogodišnjeg sina Milesa.

Manekenka je u rujnu 2020. izgubila sina dok joj je još bio u trbuhu, što je nju i Legenda potpuno slomilo. Čak je i sam glazbenik u intervjuu za Guardian kazao da je taj događaj doveo njihov odnos pred kušnju.

"Bila je to tragedija, ali mislim da nas je na više načina ojačala, posebno jer smo bili tu jedno za drugoga. Izašli smo iz toga još sigurniji u to tko smo kao par, ali i kao obitelj", rekao je Legend.

Njegova supruga je, naime, izgubila sina, kojemu su već tad dali ime Jack, zbog komplikacija i nenadanog krvarenja. Teigen je to tragično iskustvo opisala kao najveću bol koju je ikada doživjela.

"Nikada nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi tekućinu koja joj je bila potrebna, unatoč brojnim vrećicama transfuzijama krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno", objasnila je Teigen u objavi na Instagramu nakon pobačaja. Neki su joj zamjerili što je detalje o trudnoći i tragediji gurala u javnost, a Chrissy je priznala i da se nakon tog traumatičnog iskustva okrenula alkoholu.

Godinu dana nakon tragedije napisala je svom Jacku emotivno pismo, a nedugo nakon toga bila je spremna krenuti dalje.

"Sinu kojega smo skoro imali. Prije godinu dana zadao si mi najveću bol koju nisam mogla ni zamisliti kako bi mi pokazao da mogu preživjeti sve, čak i ako to ne želim. Nisam se stigla brinuti za tebe, ali ti si došao i otišao i natjerao me da zavolim sebe i da se brinem o sebi jer su naša tijela dragocjena, a život je čudo. Rekli su mi da će biti lakše, ali da, to još nije počelo. Mama i tata te vole zauvijek".

Linker
23. travanj 2024 10:46