Fani Stipković, Fernando Hierro

 INSTAGRAM
Legenda Reala

Dvostruka sreća: Fernando Hierro nedavno je dobio sina s Fani Stipković, a uskoro postaje i djed

Suprug Fani Stipković i sportski direktor kluba Guadalajara iz prvog braka ima odraslog sina Alvara Ruiza Hierru, čija partnerica očekuje prinovu.

Suprug Fani Stipković i sportski direktor kluba Guadalajara iz prvog braka ima odraslog sina Alvara Ruiza Hierru, čija partnerica očekuje prinovu.

Španjolska nogometna legenda i hrvatski zet, Fernando Hierro, sada ima još jedan razlog da se osjeća mlađim i poletnijim. Osim sinčića Nicolás kojeg je potkraj listopada 2023. dobio s Fani Stipković, njegova obitelj dobit će još jednog člana. Sin sportskog direktora meksičkog kluba Guadalajara, Alvaro Ruiz Hierro, postat će otac.

Poznato je, naime, da legenda Reala iz prvog braka ima sina Alvara i kćer Claudiju. Kako javlja španjolski list Mundo Deportivo, Fernando Hierro će postati djed: partnerica njegovog sina očekuje bebu.

Dvostruka radost zavladala je obitelji bivšeg španjolskog reprezentativca, koji sa suprugom Fani i mlađim sinom živi u Meksiku. Sudeći po Alvarovom Instagram profilu, otac i sin su jako bliski: mladić jako nalikuje slavnom ocu, a poznato je i to da je s ljubavlju prihvatio i njegovu drugu suprugu, Fani, te malenog polubrata Nicolása. Sad će, pak, i sam proći kroz trenutke kakve je nekad dijelio s ocem, igru loptom (u obitelji Hierro to se podrazumijeva) te odlaske na utakmice, kamo je išao s tatom kad je bio mali.

image

Budući djed u šetnji sa sinom Nicolásom

INSTAGRAM/FANI STIPKOVIć

Inače, Fani i Fernando bračne zavjete izmijenili su u rujnu 2023. godine, a detalje ceremonije u Meksiku tada je ekskluzivno otkrila u intervjuu za Gloriju. "Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu", kazala je nedugo nakon vjenčanja Fani Stipković, čija je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, s kojom je od treće godine odrastala u Veloj Luci, a Fernandov kum Amaury Vergara. Riječ je o vlasniku nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas, gdje Fernando Hierro od listopada 2022. obnaša funkciju sportskog direktora. Fani je nosila vjenčanicu Vere Wang, koju je nabavila u zagrebačkom salonu Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović, dok je Fernandu odijelo po mjeri skrojio prijatelj, losanđeleski dizajner Samir Bachkami.

Linker
26. travanj 2024 06:04