Usher i njegova supruga, Jennifer Goicoechea, iznenadili su uzvanike Super Bowl after partyja objavom da su se malo prije vjenčali 

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Tajno vjenčanje

Dvostruko slavlje: Nakon spektakla na Super Bowlu Usher odjurio pred oltar

Na obredu u lasvegaškoj kapelici Terrace Gazebo, organiziranom nakon njegovog nastupa na Super Bowlu, bili su samo najbliži, a kuma glazbeniku i diskografskoj menadžerici Jennifer Goicoechea bila je njegova mama Jonetta Patto.

Na obredu u lasvegaškoj kapelici Terrace Gazebo, organiziranom nakon njegovog nastupa na Super Bowlu, bili su samo najbliži, a kuma glazbeniku i diskografskoj menadžerici Jennifer Goicoechea bila je njegova mama Jonetta Patto.

Vjenčanje Ushera, jednog od najpopularnijih američkih R&B i pop glazbenika i njegove životne partnerice diskografske menadžerice Jennifer Goicoechea, u Las Vegasu, okrunilo je njihovu petogodišnju vezu u trenutku kad se tome malo tko nadao. Bračne zavjete i burme razmijenili su 11. veljače u kapelici za vjenčanja Terrace Gazebo, a njegova majka Jonetta Patton bila je svjedok para. Istog dana, jedan od najprodavanijih glazbenika svih vremena (samo u Americi prodao je 33 milijuna albuma te 81 milijun digitalnih pjesama, dok se diljem svijeta može pohvaliti sa 150 milijuna prodanih nosača zvuka) nastupao je u poluvremenu Super Bowla. Muzičar je razgovarajući s novinarima u back stageu nakon spektakla, davao "hinteve" o tome kako je sretan u privatnom životu, ali malo tko je pomislio da će se istog dana vjenčati s 40-godišnjom Jennifer, u lasvegaškoj kapelici, pred najbližim prijateljima i svojom mamom.

"Kada nađeš nekoga za koga znaš da je odličan partner, naravno da je čast i zadovoljstvo moći dijeliti život s nekim tko ga želi dijeliti s tobom i voli te, tko si", rekao je 45-godišnji glazbenik nakon nastupa, kada je već sve bilo dogovoreno za tajno vjenčanje. Njemu je to treći, a njoj prvi brak.

image

Kalepica u kojoj su se 11.veljače vjenčali Usher i njegova supruga, Jennifer Goicoechea

BRIAN PRAHL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA BRIAN PRAHL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Usherova odabranica uspješna je glazbena menadžerica, rođena i odrasla u Miamiju. O tome kako treba graditi poslovnu karijeru u svijetu zabave, naučila je od svoje majke Barbare, direktorice u tvrtki ACT Productions za organiziranje događanja te multimedijalnih projekata. U istoj tvrtki počela je raditi i Jennifer: naposljetku je postala direktorica odjela za vođenje događaja i multimediju te pomoćnica Grammyjem nagrađene pjevačice Ciare. No, Jennifer Goicoechea htjela je postići puno više, bez ičije pomoći, stoga se prije desetak godina zaputila u Kaliforniju. Pokrenula je vlastitu tvrtku za menadžment u industriji zabave, Boogs‘N‘Effect. Posao je krenulo, što je, pak, privuklo pozornost velikih igrača u diskografiji. Ukratko, Usherova supruga danas je viša potpredsjednica u diskografskoj kući Epic Records (dio Sony Music Entertainmenta). Koliko joj dobro ide, dokazuje činjenica da ju je Billboard u dva navrata, 2020. i 2021. uvrstio među najmoćnije osobe u diskografskom žanru R&B/Hip-Hop.

Kako počinje njihova ljubavna priča? Teksaški glazbenik upoznao ju je kad je već bio velika zvijezda, u lipnju 2019., na proslavi 40. rođendana glazbenog producenta Keitha Thomasa. Kliknuli su na prvi pogled i već godinu kasnije, 2020., dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćer Sovereign Bo. Nakon djevojčice, 2021. rodio im se dječak Sire Castrello. Treba dodati da Usher s bivšom suprugom, stilisticom Tamekom Foster, već ima dva sina: 16-godišnjeg Ushera Raymonda V. te 15-godišnjeg Naviyda Ely Raymonda. U drugom braku s glazbenom menadžericom Grace Miguel nije imao djecu.

Sudeći po izjavama glazbenog mogula o trećoj supruzi, čini se da je ovaj put našao onu pravu. Njegov publicist potvrdio je za People da su se Usher i Jennifer Goicoechea vjenčali u nedjelju navečer, 11. veljače, u Las Vegasu, okruženi bliskim prijateljima i obitelji". U izjavi još stoji: "Oboje se raduju nastavku odgajanja svoje djece zajedno okruženi ljubavlju i zahvaljuju svima na dobrim željama". Presretni glazbenik otkrio je za People neposredno prije vjenčanja koliko mu znači dijeliti život s Jennifer.

"Očito smo se obvezali na zajednički život u kojem podižemo našu djecu... Bit ćemo u životima jedno drugoga dok nas smrt ne rastavi, očito, jer imamo mnogo toga za podijeliti. To je prekrasno. Imamo djecu. Ali ne samo zbog toga. Stvarno se osjećam kao da imam nevjerojatnog partnera kojeg poštujem”, izjavio je glazbeni mogul. Nedugo nakon što su se upoznali, pohvalio se da grade vezu malo po malo, kako bi imala duboke, moćne "korijene".

"Započeo sam ovo putovanje, pronašao sam i upoznao nevjerojatnog partnera koji mi je slučajno i najbolja prijateljica. Ja sam rekao, wow, ovo bi moglo biti sjajno", izjavio je zaljubljeni glazbenik o odabranici koju je naposljetku, oženio u Las Vegasu, nakon spektakularnog nastupa na Super Bowlu.

image
TIMOTHY A. CLARY AFP
image
TIMOTHY A. CLARY AFP
image
TIMOTHY A. CLARY AFP
Linker
26. travanj 2024 07:06