Čestitke!

Dvostruko slavlje u obitelji Andreja Kramarića: Dok je on ispisivao povijest, stigla je prinova

Nogometaš koji je proglašen našim najboljim strijelcem na Svjetskom prvenstvu postao je ujak i to u trenutcima dok je s Vatrenima osvajao broncu.

Naš najbolji nogometni strijelac ima dvostrukog razloga za slavlje, osim što je u subotu 17. prosinca osvojio broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u njegovu obitelj stigla je prinova. Obitelj našeg reprezentativca Andreja Kramarića, dok je on u Dohi igrao utakmicu s Vatrenima, dočekala je malenog Vida, a Andrej je postao ujak.

Njegova sestra Ines rodila je prvo dijete, a sretnu vijest je potvrdio Andrejev tata Josip Kramarić kojeg svi poznaju kao Jožu, piše Slobodna Dalmacija. Kramarić senior sada je postao dvostruki djed, budući da Andrej i njegova Mia imaju sinčića Viktora.

Andrej i Ines su dosta povezani, dok je on gradio nogometnu karijeru ona je studirala psihologiju, a uz to je izučila zanat kao make up artistica. Jako je vezana za brata što je jednom prilikom i sam Andrej otkrio na društvenim mrežama kad je na Instagramu podijelio fotografiju sa sestrom koja drži poseban poklon sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Riječ je o lopti s utakmice na kojoj je zabio gol.

Andrej je sa suprugom Mijom, doktoricom veterine, prošlog kolovoza dobio sina. Ovog svibnja izmijenili su bračne zavjete u crkvi te su isti dan krstili sinčića. Upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu, a Mia je Andreja osvojila na prvi pogled. Kada ju je ipak slučajno sreo 2017. godine, odmah je Andrej pitao prijatelja tko je ta djevojka. Osvojila ga je na prvi pogled.

image

Andrej Kramarić i sinčić Viktor na SP-u

TOM DUBRAVEC/CROPIX

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej o tome kako je upoznao buduću suprugu.

"Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš krajem 2020. u intervjuu za Gloriju.

Njihova je ljubav započela u ljeto 2017., godinu dana nakon što je on počeo igrati za njemački klub Hoffenheim.

Linker
25. travanj 2024 15:57