Kakav poklon!

Eciju Ivušić suprug za rođendan iznenadio novim autom: ‘Sad će svi znati tko sam‘

"Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam ‘slučajno‘ greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž", poručio je Goran.

Bivša televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić prije dva dana je proslavila rođendan, a njen suprug, glazbenik Goran Belošević, otkrio je da ju je iznenadio novim automobilom.

"Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu ‘misiju‘ - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži", napisao je pored fotografije na kojoj nasmijana Ecija pozira pored bijelog Audija s crvenom mašnom.

Osim automobilom, Goran je suprugu iznenadio i personaliziranim registarskim tablicama na kojima su njen datum rođenja i inicijali koje nosi od udaje za njega.

"Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam ‘slučajno‘ greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž", poručio je Goran.

"Ovaj moj muž puno laže, ali sve neke dobre laži. P.S. nije normalan", komentirala je Ecija nakon toga.

Na snimci koju je Goran objavio vidi se da je Ecija bila šokirana, a kad je vidjela tablice prokomentirala je: "Sad će svi znati tko sam".

Podsjetimo, Ecija i Goran vjenčali su se početkom rujna na otočiću Vrniku, a svadbeno slavlje održalo se na obližnjoj Korčuli, za koju je Ecija obiteljski vezana.

Ecija je za ovaj poseban dan željela raskošnu vjenčanicu jer se ipak, kako nam je rekla u svibnju, "udaje jednom u životu". Prepustila se rukama dizajnera Borisa Pavlina.

"Kod Borisa sam došla s potpuno drugom idejom za kroj i materijal, ali nakon isprobavanja nekoliko modela vjenčanica, odlučila sam se za princeza kroj koji mi je zadnji bio na pameti, ali eto, život nekad piše bajke pa tako i crta bajkovite vjenčanice", rekla je Ecija za Gloria.hr.

Linker
19. travanj 2024 21:46