Kolinda Grabar Kitarović

 VEDRAN PETEH CROPIX
dizajnerica otkriva

Ekskluzivne fotografije: Znamo kakvu će kreaciju Kolinda nositi u Katru

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović postala je velika zvijezda Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a nakon posavske narodne nošnje, sinoć je izabrala još jedno upečatljivo izdanje.

Za dvoboj Brazila i Švicarske njen je izbor bila košulja brenda Louis Vuitton, kojom je odala počast hrvatskoj šahovnici, ali i pokojnom dizajneru modne kuće, Virgilu Ablohu. Kako doznajemo, s obzirom na to da je riječ o muškoj košulji, za bivšu predsjednicu prilagodila ju je hrvatska dizajnerica Kristina Burja.

image

Košulja s potpisom Louisa Vuittona poklon je prijatelja

PRIVATNA ARHIVA

"Bivša predsjednica košulju je dobila kad se ona više nije mogla kupiti, dobila ju je na poklon od našeg zajedničkog prijatelja, koji je važna osoba u modi pa su zbog toga željeli da je ja prilagodim", ispričala je Burja za Gloria.hr.

image

S obzirom na to da je riječ o muškom modelu, bivša predsjednica odlučila ga je prilagoditi sebi

PRIVATNA ARHIVA

Kako kaže, predsjednica je jako željela dati novi život toj košulji, a sudeći po tome koliki je interes izazvala u Hrvatskoj, ali i Katru, u tome je uspjela. Naime, naša bivša predsjednica velika je zvijezda u tom dijelu svijeta, a da svako njeno privlači nove obožavatelje dokazuje činjenica da joj je posljednjih dana jako skočio broj pratitelja na društvenim mrežama.

Zbog toga jako se posvetila izboru kreacija koje će nositi u Dohi, a mi smo ekskluzivno doznali u čemu ćemo je uskoro vidjeti.

image

Uskoro ćemo je vidjeti u crvenom odijelu

PRIVATNA ARHIVA

Riječ je o crvenom odijelu s mašnom, kojim bivša predsjednica želi povezati priču s crvenom Bow haljinom Krie Designa, koja je poznata u arapskom svijetu te je predstavljala Hrvatsku na Expo-u 2020 u Dubaiju. Kolinda je Bow haljinu nosila u svibnju ove godine na dodjeli nagrada "Distinguished Leadership Awards 2022" u Washingtonu i dobila brojne komplimente.

Prvu probu imale su početkom rujna, a zbog Kolindinih obveza morale su se striktno držati dogovorenog rasporeda. Zanimljivo je da je bivša predsjednica između dvije probe smršavjela pa je odjeća dodatno sužavana.

Kristina Burja priznaje nam da ju je bivša predsjednica oduševila svojim poznavanjem mode.

"Ona ima puno ideja, voli naglašena ramena i istaknut struk, a u razgovoru se vidjelo da prati modu i da dobro zna što joj stoji", otkrila nam je dizajnerica.

Linker
26. travanj 2024 19:42