FLORENT GOODEN/DPPI/SHUTTERSTOCK
samo iskreno

Elon Musk prvi put pokazao 16-mjesečne blizance, otkrio njihova imena i novu partnericu

Magazin Times donosi biografski intervju s najintrigantnijim biznismenom današnjice koji osim poslovnih poteza, otkriva i detalje iz svog djetinjstva te razmišljanja o roditeljstvu i odnosu sa svoje devetoro djece.

Magazin Times donosi biografski intervju s najintrigantnijim biznismenom današnjice koji osim poslovnih poteza, otkriva i detalje iz svog djetinjstva te razmišljanja o roditeljstvu i odnosu sa svoje devetoro djece.

Tehnološki mogul Elon Musk poprilično se otvorio u intervjuu s cijenjenim biografom Walterom Isaacsonom za podlistak magazina Time pa je čak dozvolio da se po prvi put objave fotografije s njegovom partnericom Shivon Zilis i njihovim blizancima koje su u tajnosti dobili krajem 2021. Naime taj razgovor najava je njegove autobiografije koja duboko zadire i u njegov privatan život.

Inače nije poznato koliko su njegova nova partnerica Shivon Zilis, izvršna direktorica njegovog start up-a "Neuralink" i Musk u vezi jer djecu sina Stridera i kćer Azure dobili su dok je on još službeno bio u vezi s pjevačicom Grimes s kojom je putem surogat majke početkom 2022. dobio drugo dijete. Biografija otkriva i da je s Grimes u tajnosti dobio tzreće dijete čije je ime - Techno Mechanicus, a nadimak mu je "Tau". Kada i gdje je dijete rođeno, nije otkriveno. Uglavnom, prilično je zamršen ljubavni život čudnovatog i hirovitog izumitelja, vlasnika globalnih kompanija Tesla, Twitter i SpaceX, koji je devet puta postao otac. S prvom suprugom Talulah Riley ima 19- godišnje blizance i 17- godišnje trojčeke, a najstariji sin Nevada Alexander preminuo je sa samo deset tjedana.

Od 2018. bio je u vezi s pjevačicom Grimes s kojom je dobio sina X Æ A-12 čijim su imenom skandalizirali javnost, a prije godinu i pol dana dobili su kćer kojoj su nadjenuli ime Exa Dark Sideræl. Tada je Musk govorio kako bi s Grimes želio imati najmanje četvero djece, no to mu se dogodilo s drugom ženom.

image

Unatoč svemu Elon Musk je brižan otac, na slici sa sinčičem X Æ A-12

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK

Naime, paralelno se spetljao sa Shivon Zilis koja mu je rodila blizance. Poznavajući Muska to sigurno nije kraj njegovog potomstva, no u intervjuu za Times vrlo je odlučno rekao da iako ih obožava, djeci ne namjerava prepustiti uzde svoje firme jer smatra da je to glupost.

image

Elon Musk i pjevačica Grimes s kojom ima dvoje djece

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

“Definitivno ne pripadam onima koji svojoj djeci automatski daju neke dionice kompanija, pogotov ako nemaju interesa, sklonosti ili sposobnosti za upravljanje tvrtkom. Mislim da je to pogreška."

No čini se kako nije sa svim svojim potomcima u najboljim odnosima, pogotovo onim najstarijima. Njegov sin Xavier transrodna je osoba i 2022. dobila je službeno odobrenje za zakonsku promjenu imena i spola. Sada se zove Vivian i za odnosu s Muskom je rekla ‘‘Sa svojim biološkim ocem ne želim biti ni na koji način povezana. ‘‘

image

Sa prvom suprugom Talulah Riley i blizancima od kojih je Xavier danas postao Vivian

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Elon Musk je u početku podržavao njezinu tranziciju no nisu mu se svidjeli njezini politički stavovi pa ju je javno nazvao - komunisticom koja misli da je svaki bogat čovjek zao. No u nadolazećoj autobiografiji Musk tvrdi da ga je njihova svađa zaboljela najviše od kada je izgubio prvorođeno dijete.

Linker
26. travanj 2024 12:57