Trudnica blista

Ema i Sandro Mur na crvenom tepihu u Veneciji otkrili da stiže prinova

Na Filmskom festivalu u Veneciji pojavila se naša glumica koja je ostvarila ulogu u filmu Romana Polanskog, a na crvenom tepihu pratio ju je njezin suprug.

Čakovčanka Ema Mur zablistala je na premijeri filma "The Palace" na 80. Venecijanskom filmskom festivalu. Riječ je o filmu redatelja Romana Polanskog, u kojem glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese, a ulogu u filmu ostvarila je i naša glumica.

Na glamuroznom crvenom tepihu glumica se pojavila sa suprugom, poduzetnikom Sandrom Murom, a kako doznajemo, par koji se vjenčao u tajnosti u veljači ove godine očekuje prinovu. Da je Ema trudna, vidjelo se i na crvenom tepihu, a crna asimetrična haljina dizajnera Francesca Murana naglasila je trudnički trbuščić. Spol djeteta još uvijek nije poznat, a kako smo doznali, par se iznimno veseli prinovi koja stiže krajem godine!

image

Ema Mur i Sandro Mur

PROMO

Trudnički styling glumica je zaokružila cipelama Gianvito Rossi i nakitom luksuznog brenda Tiffany & Co., a kao dodatak se istaknuo i ženski health tracker IVY, proizvod tvrtke Bellabeat. Par se modno uskladio pa je Sandro uz Emu nosio crno Diorovo odijelo. Inače par se početkom godine vjenčao u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a vijesti nisu javili niti najbližima. Nakon vjenčanja, medeni mjesec proveli su na Havajima i New Yorku.

image

Ema Mur i Sandro Mur

PROMO
Linker
06. travanj 2024 15:56