MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NA VALENTINOVO

Emily Ratajkowski potvrdila vezu s komičarom fotografijom na kojoj su oboje potpuno goli

Par je uoči Dana zaljubljenih izašao na košarkašku utakmicu, a Andre je sljedećeg dana objavio vrlo provokativnu fotografiju s Emily.

Par je uoči Dana zaljubljenih izašao na košarkašku utakmicu, a Andre je sljedećeg dana objavio vrlo provokativnu fotografiju s Emily.

Otkako je prošlog ljeta pokrenula razvod od Sebastiana Bear-McClarda, Emily Ratajkowski povezivali su brojnim poznatim dečkima, uključujući bivšeg dečka Kim Kardashian Petea Davidsona te Brada Pitta. Manekenka nije potvrdila niti jednu od navodnih romansi, a prvi muškarac s kojim je pozirala za fotografiju na Instagramu (i to vrlo provokativnu!) je popularni komičar Eric Andre.

Ratajkowski i Andre prvi put su viđeni zajedno u šetnji New Yorkom početkom godine, a ubrzo nakon otišli su i na svoje prvo zajedničko putovanje na Kajmansko otočje, gdje su uhvaćeni kako se maze na plaži. Uoči Valentinova družili su se na košarkaškoj utakmici u Madison Square Gardenu, uz brojne zvijezde poput Dipla i Iggy Azalee.

Na sam dan zaljubljenih situacija je postala još ozbiljnija. Komičar je podijelio fotografiju na kojoj potpuno gol leži na baršunastoj sofi, s čašom crnog vina u ruci, a "strateška mjesta" pokrio je emotikonom srca. Na podu je oko njega bila razbacana odjeća, na zidu veliko ogledalo, a u ogledalu - gola Emily!

image

Emily i Eric u šetnji New Yorkom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Iako je Andre nije označio na fotografiji, njegovim pratiteljima i stranim medijima nije trebalo dugo da prepoznaju da je u pitanju slavna manekenka. "Ma čekaj, je li to Emily Ratajkowski?", upitao je jedan od fanova, a drugi mu je odgovorio: "Hodaju već mjesecima."

Osim toga, pratiteljima je brzo postalo jasno da je fotografija nastala u njenoj kući, odnosno da su zelenu baršunastu sofu i ogledalo u kojem se ona vidi već vidjeli u njenim objavama.

Linker
27. travanj 2024 07:40