Romansa u Meksiku

Emma Roberts ljubi glumca koji godinama intrigira svojom dobro čuvanom tajnom

Američka glumica i model Emma Roberts odlično se provela na odmoru u Meksiku sa svojim novim dečkom, glumcem Codyjem Johnom.

Američka glumica i model Emma Roberts, 32-godišnja nećakinja Julije Roberts, jedva je dočekala kraj glumačkog štrajka u Hollywoodu kako bi se posvetila snimanju i dovršetku novih filmova, među kojima je najvažniji naslov akcijski spektakl "Madame Web", čija se radnja temelji na segmentu priče o Spider-Manu.

Prije povratka na posao se dobro odmorila i zabavila u Meksiku u društvu novog dečka, američkog glumca Codyja Johna. Vezu su započeli godinu dana nakon što se Emma Roberts rastala od kolege Garretta Hedlunda, oca njihovog 3-godišnjeg sinčića Rhodesa, a presudila im je, kako tvrde insajderski izvori, njegova neuspješna borba s ovisnosti o alkoholu.

image

Prije povratka na posao odmorili su se u Meksiku

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da su Emma Roberts i Cody John u vezi počelo se šuškati lanjskog kolovoza, a definitivna potvrda veze bila je njegova objava fotografije njihovog poljupca. Emma Roberts je dragom na svom Instagramu čestitala sretnu novu 2023., a u ožujku ove godine objavila je snimku leta helikopterom kojim ju je Cody počastio za svoj rođendan. Inače, Cody John je jedan od rijetkih glumaca koji ne želi s javnosti podijeliti datum i godinu rođenja, čime dodatno intrigira svoje obožavateljice.

image

Emma Roberts i Cody John u vezi su godinu dana

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sudeći po fotografijama s meksičke pješčane plaže Emma Roberts i Cody John su se na zajedničkom odmoru ludo zabavljali i umirali od smijeha, a njihovi prijatelji uvjereni su kako su rođeni jedno za drugo.

Najduža glumičina veza bila je s glumcem Evanom Petersom, a u sedam godina prekidali su i mirili su se mnogo puta. Na samom početku, prije deset godina, posvađali su se i potukli u hotelskoj sobi u Kanadi, a zbog vike i razbijanja morala je na kraju intervenirati i policija. Glumica je privedena s optužbom za fizičko zlostavljanje svog partnera kojeg je izgrizla i slomila mu nos, ali je Evans odustao od tužbe i zbog toga nikad nije sudski odgovarala.

image

Njihovi prijatelji tvrde da su rođeni jedno za drugo

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 19:09