Povratak na staro

Emma Stone zablistala u žutoj Louis Vuitton haljini i opet iznenadila promjenom frizure

Američka glumica i oskarovka zablistala je na premijeri filma "Poor Things" u New Yorku, a podršku joj je došla pružiti i prijateljica Taylor Swift.

Emma Stone pojavila se na premijeri filma "Poor Things" u glamuroznom izdanju sa svojom prepoznatljivo crvenom kosom. Američka glumica prošetala je crvenim tepihom u New Yorku u Louis Vuitton žutoj haljini koja je bila ukrašena upečatljivim srebrnim sjajnim elementima i biserima, a po cijeloj dužini imala je nepravilne izreze. Oskarovka je haljinu dodatno podigla metalik cipelama s otvorenim prstima i baršunastom ogrlicom ukrašenom raskošnim cvijetom.

image

Emma je zablistala s crvenom kosom u Louis Vuitton žutoj haljini

KEITH TINER/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK

No, najveće iznenađenje bila je upravo njezina crvena kosa u koju se nedavno ponovno vratila nakon što je neko vrijeme bila plavuša. Naime, 35-godišnju glumicu nedavno smo s plavom kosom mogli gledati u emisiji „Saturday Night Live”, gdje je sudjelovala i prije sedam godina te upoznala sadašnjeg supruga Davea McCaryja, scenarista i redatelja skeča kojeg je tada izvela. Samo nekoliko dana kasnije, glumica je odlučila vratiti svoju crvenu kosu koja joj je unatoč tome što je po prirodi plava postala zaštitnim znakom.

image

Emma Stone u emisiji „Saturday Night Live”

NBC/PLANET/PROFIMEDIA
image

Mark Ruffalo i Emma Stone glume zajedno u filmu Poor Things

KEITH TINER/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK

Na premijeri su se pojavila brojna poznata lica među kojima su Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott, Margaret Qualley i Willem Dafoe, a podršku je prijateljici došla pružiti i Taylor Swift. Popularna pjevačica pojavila se u crnoj maksi haljini, preko koje je nosila bogati crni kaput, a kombinaciju je dodatno podigla crvenim ružem i zlatnom torbicom.

image

Taylor Swift došla je pružiti podršku prijateljici

-/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Emma je zadivila kritičare svojom izvedbom u filmu redatelja Yorgosa Lanthimosa, gdje je utjelovila lik Belle Baxter, mlade žene iz viktorijanskog doba koju znanstvenik i njezin skrbnik dr. Godwin Baxter nakon samoubojstva vraća u život koristeći mozak djeteta. Znanstveno-fantastična crna komedija „Poor Things” temelji se na istoimenom romanu Alasdaira Grayja, a Emmi Stone u glavnim ulogama pridružili su se Willem Dafoe i Mark Ruffalo. Film je navodno pun eksplicitnih seksualnih scena, u kojima je posebno do izražaja došla hrabra izvedba Emme koja se nije libila dati sve od sebe. Po svemu sudeći, čini se da bi film mogao biti nominiran za nagradu Oscar, a u kinima ćemo ga moći gledati od 8. prosinca.

Linker
21. travanj 2024 07:37