1200. EMISIJA

Emotivan oproštaj od publike: James Corden nije uspio sakriti suze

Autorska emisija "The Late Late Show" voditelja Jamesa Cordena prestaje postojati, a posljednjom epizodom emotivno se oprostio od publike.

Nakon osam godina autorska emisija "The Late Late Show" voditelja Jamesa Cordena prestaje postojati. Popularni britanski komičar, kako navode strani mediji, planira se vratiti u Veliku Britaniju i ponovno steći naklonost tamošnje javnosti. U četvrtak navečer emitirana je posljednja emisija koja je raznježila vjerne obožavatelje ovog showa. Naime, voditelj je izveo baladu na klaviru s nekoliko referenci o njegovoj emisiji, a ovo je bila 1200. epizoda. Posljednji gosti bili su njegov prijatelj, pop pjevač Harry Styles i komičar Will Ferrell, a stigla je i poruka podrške predsjednika Sjedinjenih Američkih Država – Joea Bidena.

Zanimljivo je bilo pogledati i posljednju epizodu njegove popularne emisije "Carpool Karaoke" u kojoj je ugostio planetarno popularnu pjevačicu Adele.

image

James Corden i pjevačica Adele

JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Svojim humorom, iskrenošću i dobrotom uveseljavao je mnoge, a posebno svoje vjerne obožavatelje. Pred kraj sinoćnje emisije, počeo mu je pucati glas i nije uspio zaustaviti suze dok je gledao u kameru i pjevao: "Dio mene se isto pita: zašto zauvijek ne ostati ovdje? Ali duboko u srcu znam, zauvijek ćete mi ostati u sjećanju. Vrijeme je da idem, vrijeme je. Hvala na gledanju, to je naša emisija”, odjavio se zauvijek slavni voditelj.

Njegovu izvedbu publika je pozdravila ogromnim pljeskom dok nije napustio pozornicu showa. Glumac je konstatirao da je odlučio napustiti show zbog toga što želi provoditi više vremena sa svojom obitelji, a takva zamisao mu je došla kada je razgovarao sa svojim sinom Maxom. Posljednjih mjeseci bio je također opterećen negativnim kritikama na račun ponašanja iza kamere, ponajviše zbog situacije u kojoj se posvađao s vlasnikom jednog restorana koji mu je zabranio pristup jer je bio nepristojan prema osoblju.

Stručnjaci za odnose s javnošću tvrde kako bi Corden mogao prijeći za veliku svotu novca na ITV i zamijeniti kolegu Jonathana Rossa. Neki nagađaju i to da bi se mogao pojaviti u nekom reality showu ili da će voditi novi talk show.

Linker
17. travanj 2024 23:56