Dobro su ih proučili

Englezi ih obožavaju: Supruge naših Vatrenih hit su na ‘otoku‘

Medijska kuća iz Velike Britanije posvetila je veliki članak nježnijim polovicama naših nogometnih reprezentativaca, želeći čitateljima pokazati tko su najveće navijačice Hrvatske.

Nogometno ludilo zavladalo je svijetom, pogotovo Europom u kojoj je taj sport zaista najvažnija sporedna stvar na svijetu. I dok se u svakoj zemlji pomno prate rezultate svoje nogometne vrste, oni najzagriženiji prate i sve što se događa u drugim reprezentacijama. Tako je engleski tisak proveo opsežno istraživanje o suprugama naših Vatrenih.

"Upoznajte očaravajuće supruge hrvatskih nogometaša", stoji u naslovu članka koji je objavio The Sun.

"Hrvatska mnogima bude igrač iz sjene", napisali su u uvodu i tako istaknuli da naši nogometaši često nisu razvikani favorit, no onda iznenade odličnim rezultatom. "Na kraju krajeva, uspjeli su doći do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.", dodali su. Predviđajući nam dobar plasman i na ovom natjecanju, svoje su čitatelje upoznali i s prekrasnim suprugama naših odličnih nogometaša.

Izabel Kovačić

Na prvom mjestu izdvojili su Izabelu Kovačić, suprugu nogometaša njihovog kluba Chelsea, Matea Kovačića. Nazvali su je najpoznatijom i najistaknutijom suprugom u hrvatskom nogometu. Izabelin izgled usporedili su sa Shakirom. "Zbog njezinih plavih, bujnih lokni, a nekada je bila supermodel. Međutim sada je modna dizajnerica", spomenuli su ekološki brend odjeće za djecu i odrasle Lunilou koji od 2015. vodi sa sestrom Ivanom Lucić.

Silvija Brozović

Suprugu našeg nogometaša na Instagramu prati 16.000 ljudi. "29-godišnja Silvija glamurozna je supruga zvijezde Inter Milana Marcela Brozovića", napisali su. Silvija i Marcelo u braku su od 2016. godine te imaju dvoje djece, kći Auroru i sina Rafaela.

Josipa Perišić

Lijepa supruga Ivana Perišića donijela je sreću na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., kada je u dresu reprezentacije navijala s tribina. Josipu su nazvali "lijepom brinetom" te napisali da je par zajedno od djetinjstva, a vjenčali su se 2012.

Iris Rajčić

Englezi su istaknuli da Iris redovito nosi dres s imenom svog partnera. "Bolja polovica heroja hrvatske reprezentacije Marka Livaje model je i osobna trenerica. Prekrasna Rajčić ponosna je mama dvoje djece, Elizabet i Lorenza", piše The Sun.

Marija Grbeša

Supruga Marija Pašalića također se našla na ovom popisu. "Prekrasna Marija uživa u aktivnostima na svježem zraku, a na Instagramu često se hvali hobijima, koji uključuju skijanje i planinarenje", kazali su u The Sunu. Mario i Marija u braku su od 2019.

Helena Livaković

Predivna brineta Helena u sigurnim je rukama Dominika Livakovića, hrvatskog broja jedan. "Ona je dizajnerica tekstila, a klizanje joj je jedno od najdražih aktivnosti", pišu. Spomenuli su i njihova psića Cruza, kojeg Helena redovito pokazuje na Instagramu.

Sara Ivušić

Sara je također model i supruga Ivice Ivušića. "Prijateljica je s Izabel Kovačić, a na društvenim mrežama reklamira njenu liniju odjeće kao model", istaknuli su. Kada ne navija za supruga, brine za njihovog sina, a već godinama njihovu ljubavnu priču uspješno drži daleko od javnosti.

Linker
25. travanj 2024 15:44