Slatke fotografije

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić otkrili posebno ime svoje djevojčice

Nakon što su u subotu stigle sretne vijesti o rođenju prvog djeteta, glazbeni par sada je otkrio ime svoje djevojčice.

Nakon subotnjeg nastupa u showu "Zvijezde pjevaju", Vjeko Ključarić je otkrio da je njegova supruga Eni Jurišić u rodilištu, a zatim su stigle i sretne vijesti o rođenju njihove djevočice. "Tatek, tatek", s osmijehom je govorio Lovro Juraga svojem mentoru Vjeki na Instagramu nakon showa, a par je sada objavio i fotografije kojima su objavili ime malene djevojčice.

Uz crno-bijele fotografije otkrili su ime djevojčice - Elvie, uz emotikone srca i svijeta te datum 23. 4. 2023. godine. U komentarima su se nanizale čestitke novopečenim roditeljima.

Da će na proljeće postati roditelji djevojčice otkrili su ekskluzivno za Gloriju u siječnju ove godine kada je Eni bila u petom mjesecu trudnoće. Eni i Vjeko otkrili su da im mnogo pomažu iskustva prijatelja i poznanika koji već imaju bebe, a u svom domu na Krku složili su malu baby knjižaru. Za Eni je trudnoća prošla jako dobro, a, kako je priznala, očekivala da će joj biti puno teže. Prva tri mjeseca je provela bez najdražih parfema jer ju je njihov miris iritirao, ali u petom mjesecu trudnoće otkrila nam je da se osjeća odlično, da je energična i poletna i da planira usporiti tek mjesec dana prije porođaja.

image
FILIP GRZINČIĆ

"Imamo nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", našalio se tada Vjeko. Nadodali su tada, doticaj s glazbom za Elvie će biti neizbježan, no svako dijete je individua, a na nama je da je potičemo u onome u čemu će biti uspješna i što će si željeti - kazala je Eni.

Inače, par se upoznao kada su se prijavili za prvu sezonu "The Voicea", a iz prijateljstva se rodila ljubav koju su okrunili brakom lani, na intimnom vjenčanju koje se održalo u masliniku na otoku Krku.

Linker
20. ožujak 2024 13:18