Eric Roberts na premijeri spektakla ‘Babylon‘

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Hollywood u Baranji

Eric Roberts vraća se u Hrvatsku

Slavni glumac stiže s kolegom Michaelom Paréom, zvijezdom filma "Vatrene ulice", a u Baranju ga ponovno dovodi redatelj Vjekoslav Katušin.

Slavni glumac stiže s kolegom Michaelom Paréom, zvijezdom filma "Vatrene ulice", a u Baranju ga ponovno dovodi redatelj Vjekoslav Katušin.

Produkcijska kuća Dream Team Pictures 5. siječnja 2023. započinje sa snimanjem filma Wrongful Death u Belom Manastiru. Riječ je o trileru koji potpisuje redatelj Vjekoslav Katušin. Scenarist je Miroslav Trčak, a glume holivudske Eric Roberts, Michael Paré, Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Alona Hertha te Kristijan Glavaš i Mario Zelić.

Vjekoslav Katušin, hrvatski producent s njemačkom adresom, u Hrvatskoj je već snimao s Ericom Robertsom, Tomom Sizemoreom i Costasom Mandylorom, a ovih dana završava posljednje pripreme seta u Baranji.

"Wrongful Death je treći film koji snimam u Hrvatskoj i drugi koji će se snimati u Baranji. Triler okuplja holivudske veterane kao što su Eric Roberts i Michael Paré, ali i mlade glumačke snage poput Isabelle Brenza, Raquel Montes i Jennyja Parisa", kaže Katušin dodajući da uživa raditi u baranjskom krajoliku.

image

Michael Pare snimat će u Baranji

EUGENE POWERS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Koristim svaku priliku da dovedem svoje poznate prijatelje i suradnike da upoznaju ovaj prelijepi dio Hrvatske", istaknuo je redatelj.

Posebno je ponosan na činjenicu što će cijeli film biti snimljen u Belom Manastiru i okolici, gdje se sada završavaju posebne pripreme na nekoliko filmskih setova: kompletna ekipa zadržat će se u Baranji tijekom cijelog snimanje filma.

image

Eric Roberts i Vjekoslav Katušin na snimanju filma ‘Someone Dies Tonight‘ 2019.

IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

"Tako sam i prošle godine ugostio poznatog glumca i svog dragog prijatelja Costasa Mandylora koji je ovdje proveo nekoliko neobaveznih dana. Prije šest godina Eric Roberts bio je prvi put moj gost u Baranji, a nakon snimanja proveo je nekoliko dana u odmoru i obilasku. Da je posjet ostavio odlične utiske govori i činjenica da će Eric Roberts i Michael Paré biti moji gosti nekoliko dana nakon snimanja. Htio bih im pokazati što više od baranjske etno i gastro ponude", zaključuje Vjekoslav Katušin.

image

U Baranji ponovno snimaju zvijezde

PRESS

U trileru Wrongful Death radnja je koncentrirana na nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da umiri svoju savjest tako što će pronaći pravu istinu o tome što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko mu je i zbog čega oduzeo život. To nastoji doznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroyja (Eric Roberts), a u priči se pojavljuju i jedan beskrupulozni novinar, jedna ovisnica te spletkarica teške prošlosti.

Linker
26. travanj 2024 11:02