Najljepša haljina

Eva Longoria izgledala je fantastično na crvenom tepihu u Cannesu

Održala je modnu lekciju mlađim kolegicama o tome kako izgledati seksepilno, ali pritom ne pokazati baš sve tjelesne atribute.

Iako nije igrala u filmu "The Old Oak", Eva Longoria je dolaskom na premijeru filma u Cannesu, pokazala koliko cijeni njegovog vremešnog britanskog redatelja Kennetha Loacha i podržala film uvršten u konkurenciju za "Zlatnu Palmu”. Na crveni tepih uglednog Filmskog festivala donijela je dašak holivudskog glamura, koji pomalo podsjeća na zlatno doba američke filmske prijestolnice. Izgledala je senzacionalno u poluprozirnoj kreaciji Elie Saab Couture u kojoj su se nazirali obrisi njenog vitkog tijela, ali ni jednim detaljem nije prešla granicu profinjenog ukusa. Brižljivim stylingom htjela je pokazati koliko joj je Cannes važan kao i to da je 86-godišnji Kenneth Loach doista značajan redatelj. Za društveno angažiranu dramu "I, Daniel Blake" 2016. već je nagrađen "Zlatnom Palmom", no kako je najavio da mu je "The Old Oak" posljednji naslov, možda bi mogao dobiti još jednu.

image

Eva Longoria u kreaciji Elie Saab

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

S obzirom na značajnu prigodu, zvijezda serije "Očajne kućanice" pokazala je jednu od najljepših kreacija ovogodišnje filmske smotre u Cannesu. Na njoj su blistali svjetlucavi srebrni i bijeli ukrasi, a na stražnjem dijelu kreacije, modna "točka na i" bio je šlep dug taman koliko treba da ostavi "wow" dojam, ali da glumici prilikom poziranja na crvenom tepihu ne trebaju pomoćnici zaduženi za namještanje tog nezgodnog detalja koji divno izgleda, ali ga nije lako nositi.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP

Mladolika holivudska glumica pokazala je blistavi ten, podignutu, sjajnu kosu i dijamantne naušnice, jedini ukras s obzirom na toliko sjajnih detalja na haljini. Kad 27. svibnja završi najraskošnija europska filmska svečanost, o haljini Eve Longorije i impresivnom izgledu u 48. godini, još će se dugo pričati.

Linker
20. travanj 2024 05:14