ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
gdje su?

Evo što je Tom Brady objavio nakon što je Gisele otkrila da su djeca bila s njom za Božić

Snimke su mogle nastati bilo kada, a on je za sam Božić sa svojim timom Tampa Bay Buccaneers odigrao utakmicu protiv Arizona Cardinalsa u kojoj je pobijedio.

Snimke su mogle nastati bilo kada, a on je za sam Božić sa svojim timom Tampa Bay Buccaneers odigrao utakmicu protiv Arizona Cardinalsa u kojoj je pobijedio.

Kako su se mediji raspisali da je Gisele Bundchen blagdane provela s djecom u rodnom Brazilu, tako je njezin bivši suprug Tom Brady brže bolje objavio nekoliko storija s crtežima djece i njihovim čarapama, aludirajući da se s njima družio netom nakon Božića.

No to je teško za povjerovati jer su te snimke mogle nastati bilo kada, a on je za sam Božić sa svojim timom Tampa Bay Buccaneers odigrao utakmicu protiv Arizona Cardinalsa u kojoj je pobijedio. Teško da su se njegova djeca u roku 24 sata uspjela vratiti iz Brazila gdje uživaju s maminom obitelji, a čini se da će tamo dočekati i novu 2023.

image

Obitelj iz nekih sretnijih vremena

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
image

Tom Brady s djecom je posljednji put u javnosti viđen krajem listopada

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

No očito slavni igrač američkog nogometa želi svijetu poručiti da je unatoč svemu dobar otac, iako se upravo zbog povratka sportu razveo od slavne brazilske manekenke.

Slavni sportaš osim 13 -godišnjeg Benjamina i desetogodišnje Vivian, ima 15- godišnjeg Jacka iz veze s glumicom Bridget Moynahan. Dok je bio s Gisele u braku, Jack je vrlo često s njima provodio slobodno vrijeme, a pitanje je kako će sada Brady uspjeti okupiti djecu koja mu žive na raznim stranama SAD-a.

Doduše, ovi najmlađi i nisu mu toliko daleko jer svi žive na Floridi, oni s mamom u Miamiju dok je on u Tampi gdje mu je klub, ali mu Jack živi u New Yorku. A uskoro će se vidjeti je li legendarni sportaš spreman redovito se družiti sa svojom djecom ili će mu nogomet koji ga je koštao braka i dalje biti prioritet.

Linker
26. travanj 2024 12:07