Video

Fabijan Pavao Medvešek: ‘Moja supruga Karla je osoba godine‘

Romantični glumac krasi novogodišnju naslovnicu magazina Gloria, a otkriva kako je njegova srednjoškolska ljubav, supruga Karla, osoba kojoj se najviše divi.

"Godinu ću pamtiti po tome što sam se oženio, ali i po nekim ljepšim vijestima – što ću uskoro postati otac. 2022. je bila živopisna, prepuna poslovnih projekata, najviše me obradovala predstava ‘Ljepotica i zvijer‘ jer mi je uloga Gastona najdraža u dosadašnjoj karijeri, a od televizijskih projekata pamtit ću ‘Supertalent‘ jer sam napokon upoznao Maju Šuput", rekao je kroz smijeh glumac Fabijan Pavao Medvešek, jedna od zvijezda Glorijine novogodišnje naslovnice.

Za osobu godine bira suprugu Karlu Abramović jer se divi njezinim profesionalnim i privatnim postignućima, a uz to "trpi" njegov glumački raspored. Već je dobio ponude za brojne projekte u 2023. godini kojoj se zbog toga jako veseli jer voli raditi, ali priznaje kako je razmišljao i o porodiljskom dopustu. "Moj je posao usko vezan za crtiće i sinkronizacije pa imam puno pjesama već snimljenih za dijete, ali svirat ću mu uz klavir ili gitaru, želim da odrasta uz glazbu", govori Medvešek.


Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima do 4. siječnja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
06. travanj 2024 10:40