ljeto u hrvatskoj

Fani Stipković i njezin zaručnik, Fernando Hierro, ljetuju na Korčuli

Poslije diskretnih zaruka, vjeruje se da posjet njezinom rodnom otoku nije slučajan te da želi provjeriti moguće lokacije za vjenčanje s legendarnim španjolskim nogometašem

Otkako je Fani Stipković početkom godine potvrdila da dijeli život s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, nestrpljivo se iščekivalo kad će ga dovesti u Hrvatsku.

Sad se to napokon dogodilo. Novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica fotografijama "s terena" potvrdila je na društvenim mrežama da je zaručnika dovela u domovinu. Svidjelo mu se jer je na svom Instagram profilu uz hrvatsku zastavu, objavio: "Stigao sam u drugu domovinu".

Par je najprije posjetio Dubrovnik kamo su, zacijelo, stigli zrakoplovom, fotografirao se ispred crkve sv. Vlaha na Stradunu, potom su zaplovili prema Korčuli, posjetili otočić Stupa Vela i okupali se na popularnoj plaži Moro Stupe na susjednom otoku.Zajedno su od kraja 2019., a upoznali su se na humanitarnoj utakmici španjolskih nogometnih legendi protiv svjetskih. Fani je prenosila događaj, a prije toga je pripremila reportažu o svim sudionicima. Među njima bio je i Fernand Hierra, bivši nogometaš Real Madrida koji iz bivšeg braka ima sina Alvara i kćer Claudiju.

Zaručili su se potkraj prošle godine. Vjeruje se da njihov posjet njenom rodnom otoku nije slučajan te da su došli pogledati moguće lokacije za vjenčanje.

Linker
25. travanj 2024 04:28