Fani Stipković sa suprugom Fernandom Hierrom

 INSTAGRAM
trudničke vježbe

Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od vježbanja: Pogledajte kako održava formu

Sportskoj novinarki sport nije samo poslovni interes već način života od kojeg ne odustaje ni u osmom mjesecu trudnoće.

Sportskoj novinarki sport nije samo poslovni interes već način života od kojeg ne odustaje ni u osmom mjesecu trudnoće.

U zdravoj mami, zdrava beba - tako razmišlja Fani Stipković, sportska novinarka koja ni u visokoj trudnoći ne odustaje od svoje rutine - vježbanja u teretani. Nisu to naravno, vježbe pod punim opterećenjem, ali vožnja bicikla, hodanje na traci i vježbe s pilates loptom dozvoljene su zdravim trudnicama. U objavljenom videupPokazala je da je u odličnoj formi i u osmom mjesecu trudnoće.

Fani je ovo ljeto provela na rodnoj Korčuli, svratila je do Dubrovnika, a onda je sa zaručnikom Fernandom Hierrom, bivšim kapetanom Real Madrida i nogometnim trenerom, otputovala u Meksiko gdje je on krajem prošle godine postao sportski direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara poznatijeg pod nadimkom Chivas. Od tada je u Guadalajari, drugom gradu po veličini u Meksiku i kako stvari stoje tamo će i uskoro roditi svog sinčića.

image
INSTAGRAM/FANI STIPKOVIć

Inače Fani ne skriva koliko joj nedostaje Madrid u kojem je provela jedanaest godina i kojeg smatra drugim domom, no tamo će se sigurno vratiti kada njezinom dragom jednom prestane angažman u meksičkom klubu.

Linker
02. svibanj 2024 18:48