Zoe i Taylor

 SHUTTERSTOCKEDITORIAL/PROFIMEDIA
ŽELJA ILI STVARNOST?

Fanovi ih vide ih zajedno: Je li Zoë Kravitz savršena partnerica za Taylor Swift?

Ljubavni status američke pop princeza ne prestaje intrigirati fanove, dok Taylor Swift rastura na svjetskoj turneji "Eras" koju završava potkraj iduće godine.

Ljubavni status američke pop princeza ne prestaje intrigirati fanove, dok Taylor Swift rastura na svjetskoj turneji "Eras" koju završava potkraj iduće godine.

U njezinoj ljubavnoj povijesti su upisana imena petnaest muškaraca, a najduže je izdržala u vezi s britanskim glazbenikom Harryjem Stylesom i britanskim glumcem Joeom Alwynom, s kojim je američka pop princeza Taylor Swift lani prekinula šestogodišnju vezu.

I dok svjetski mediji pokušavaju odgonetni koliko je istine u glasinama da slavnoj glazbenici srce zadrhti od pogleda na glumca Joea Keeryja, zvijezdu serijala "Stranger Things" koji je prije glumačke karijere bio gitarist i bubnjar psych-rock benda Post Animal, za fanove Taylor Swift nema dilema tko bi bio njezin idealan par, a o tome raspravljaju na TikToku.

image

Taylor Swift i Zoe Kravitz nedavno su bile gošće na vjenčanju svoje prijateljice Margaret Qualley u New Jerseyju

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Riječ je o njezinoj dugogodišnjoj prijateljici, glumici Zoë Kravitz. Pritom ih nimalo ne dira činjenica da Taylor Swift nikada nije bila u vezi s pripadnicom istog spola, te što je Zoë Kravitz već dvije godine u vezi s kolegom Channingom Tatumom.

Njih dvije druže se i zajedno partijaju već godinama, a karantenu zbog pandemije koronavirusa velikim su dijelom provele zajedno. Zoe Kravitz potpisana je kao suautorica hit pjesama "Karma" i "Lavander Haze" - posljednju je Taylor Swift posvetila svom bivšem Joeu Alwynu.

"Da je Zoë Kravitz muško svi bi nagađali o njihovoj vezi, a ovako sve prolazi ispod radara", "Kad god su skupa odlično se zabavljaju", "Savršeno si pristaju", "Samo hrabro dalje"..., tako glase komentari na društvenim mrežama. No, koliko je istine, i ima li je uopće, u njihovim dobrim željama, kao i uvijek će pokazati vrijeme.

S obzirom na njezin stil života i činjenicu da se njezina svjetska turneja uskoro nastavlja u Južnoj Americi, pa se iduće godine seli u Aziju, Australiju i Europu, a završava u serijom koncerata u Kanadi u studenom iduće godine, pitanje je koliko bi se Taylor Swift u tim okolnostima mogla posvetiti novoj vezi. Ali realne činjenice nikad, pa ni sad, ne mogu spriječiti (ne)dobronamjerne želje i glasine.

Linker
26. travanj 2024 21:57