Gossip Girl

 W NETWORK/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Nate i Chuck

Fanovi oduševljeni: Zvijezde serije "Tračerica" zajedno pozirali nakon 12 godina

Teen serija koja je i danas ostala zapisana kao jedna od najpopularnijih takvih serija svih vremena, iznjedrila je globalne zvijezde, ali očito i prijateljstva kolega koja traju do danas.

Teen serija koja je i danas ostala zapisana kao jedna od najpopularnijih takvih serija svih vremena, iznjedrila je globalne zvijezde, ali očito i prijateljstva kolega koja traju do danas.

Obožavatelji serije "Tračerica" ovih su dana došli na svoje kada su se glumici Chace Crawford i Ed Westwick, nakon 12 godina ponovono pozirali zajedno. Naime, nekadašnja hit serije ne snima se od 2012. godine, no to ne znači da se i danas ne gleda na streaming platformi. Gledatelji diljem svijeta pratili su živote bogatih tinejdžera u New Yorku. Upravo su Chace i Ed svojim ulogama Natea Archibalda i zločestog Chucka Bassa stekli veliku popularnost.

Sada je Chace, kojed na društvenim mrežama prati više od 2.9 milijuna pratitelja objavio selife s Edom.

"Ajme, srušit ćete internet".,"Uočeni: Nate i Chuck pripremaju nešto novo? xoxo, Tračerica", samo su neki od komentara na glumčevu objavu koja je u nešto više od pola dana sakupila više od 490 tisuća lajkova, alii komplimenata što se danas 36-godišnji Ed i 38-godišnji Chace i dalje druže i izgledaju bolje no ikad.

image

Ed i Chace na setu 2007. godine kad se serija počela snimati

CW NETWORK/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Čini se kako se fanovi nadaju kako bi se cijela glumačka ekipa ponovno mogla okupiti. No, realnost je ipak nešto drugačija. Teško je vjerovati kako će se glavna postava ikad ponovno okupiti. Naime, "Tračerica" je serija koja je u mnogočemu promijenila današnju poop kulturu. bila utemeljena na seriji istoimenih knjiga autorice Cecily von Ziegesar, a počela se emitirati 19. rujna 2007. Glavne uloge osim Eda i Chacea, imali su Blake Lively, Leighton Meester i Penn Badgley, a svi se već samim emitiranjem serije stekli globalnu popularnost. Osvojila je mnogobrojne nagrade, naravno najviše onih Teen Choice, ai proglašena je "serijom s najviše utjecaja kad je u pitanju kultura za tinejdžere". Prije 12 godina, na snimanje 100. epizode došao je i tadašnji gradonačelnik New Yorka, Michael Bloomberg na set i proglasio taj dan "Danom Tračerice", istaknuvši njezin kulturni utjecaj i utjecaj na ekonomiju samog grada u kojemu se odvijala radnja.

image

U međuvremenu su svi postali prijatelji

CW NETWORK/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Ipak, najuspješniju karijeru nakon snimanja teen drame imaju Blake Lively koja se u međuvremenu udala za Ryan Reynoldsa i Penn Badgley koji je oduševio gledatelje i u napetoj triler seriji "You".

image

Blake Lively i Penn Badgley danas imaju najuspješnije karijere od cijele glumačke ekipe. A nekad su i u stvarnom životu bili par

CW NETWORK/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 14:15