FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
neugodan trenutak

Fanovi su uvjereni da je Anna Wintour ‘otpilila‘ Kim Kardashian, pogledajte snimku

Američka reality zvijezda stajala je u društvu glumice Sarah Jassice Parker. Anna Wintour je prvo zagrlila glumicu dok je Kardashian čekala. Video je nakon toga prekinut, a komentari se samo nižu.

Tijekom Tjedna mode u New Yorku dogodila se jedna neočekivana situacija koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Po onome što se moglo vidjeti, da urednica Voguea Anna Wintour mora birati između reality zvijezde Kim Kardashian i glumice Sarah Jessice Parker - po svemu sudeći izabrala bi drugu.

Na TikToku se pojavio video isječak na kojem Kim i Sarah Jessica stoje jedna pored druge u prvom redu, dok plješću na kraju revije modne kuće Fendi. Kardashian u jednom trenutku uoči Wintour s druge strane modne piste i pozdravi je sa smiješkom dok Parker energično maše modnoj ikoni. Wintour im prilazi i prvo grli Parker dok se Kardashian smiješi - i čeka.

Korisnici TikToka od tada su pogledali video više od 4,3 milijuna puta pa je internet ‘izgorio‘ od komentara.

"I tek tako... Kim Kardashian je shvatila pored koga stoji", našalio se jedan korisnik na cijelu situaciju.

"Nezgodno lol", jednostavno je rezimirao drugi korisnik TikToka.

"Kim se ovdje sigurno prisjetila vremena kad je bila u blizini Paris Hilton", osvrnuo se jedan korisnik na Kardashianine rane godine u modnoj industriji.

‘‘Postoje neki krugovi koje jednostavno ne možete kupiti”, "Sarah Jessica Parker je ikona, ne mogu se mjeriti jedna drugom", ‘‘Uff Kim je ovdje apsolutno zasjenjena‘‘, još su neki od komenatara.

S druge strane neki obožavatelji su ipak stali u obranu Kardashianke te su vidjeli stvari drugačije.

"Vidjet ćete isječak od deset sekundi i stvoriti najnepotrebnije scenarije" i ‘‘Nikad neću shvatiti kako možete toliko mrziti ovu ženu samo zato što je slavna”, pisali su obožavatelji.

"Sarah Jessica Parker i Anna Wintour iskreno izgledaju kao da su dugogodišnje prijateljice. Nema to veze s omalovažavanjem Kim,” istaknuo je jedan TikToker.

Sarah Jessica Parker bila je na naslovnici Voguea šest puta. Kardashian i njezin tadašnji suprug Kanye West postali su prvi par na naslovnici Voguea 2014. Od tada je Kim dobila dvije solo naslovnice, kao i pozivnicu za Met Galu.

Kako god bilo, izgleda da se svi bore za pažnju legendarne Anne Wintour!

Linker
18. ožujak 2024 04:16