U VEZI JE 21 GODINU

Fanovi zgroženi načinom na koji je Enrique Iglesisas ljubio obožavateljicu

Video je šokirao Iglesiasove obožavatelje jer je pjevač već više od dva desetljeća u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom i zajedno imaju troje djece.

Enrique Iglesias šokirao je pratitelje na društvenim mrežama svojom posljednjom objavom. Pjevač je podijelio video u kojem ljubi oduševljenu obožavateljicu za vrijeme s druženja s fanovima u Las Vegasu.

Djevojka je zagrlila Iglesiasa pozirajući za selfie, a on ju je poljubio u obraz. Iskoristila je priliku i brzo okrenula glavu poljubivši Enriquea u usta. Pjevač je izgledao šokirano, ali je svejedno uhvatio djevojku oko struka te joj dopustio da snimi video prije nego što je "pobjegao".

Enrique je podijelio snimku poljupca na svom Instagram profilu na kojem ga prati više od sedam milijuna korisnika.

"Petak navečer u Las Vegasu. Vidimo se večeras", napisao je u opisu snimke pjevač, koji u je u Vegasu nastupao nekoliko večeri zaredom.

Video je šokirao Iglesiasove obožavatelje jer je pjevač već više od dva desetljeća u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom te su se mnogi pitali kako će ona reagirati na poljubac.

"Jako neprimjereno od ove žene, ali od tebe što si joj to dopustio. Siguran sam da tvoja žena neće biti sretna", komentirao je Iglesiasov pratitelj ispod objave, a brojni fanovi su se složili s njim.

image

Anna Kournikova i Enrique Iglesias

THE PHOTO ONE/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Enrique i Anna romansu su započeli 2001. godine, kada se ruska tenisačka zvijezda pojavila u spotu za Iglesiasovu pjesmu "Escape". Zajedno imaju troje - četverogodoišnje blizance Nicholasa i Lucy te dvogodišnju Mary.

U dva desetljeća dugoj vezi više su se puta razilazili i mirili, a unatoč glasinama da su se u tajnosti vjenčali par nikada nije potvrdio da je u braku.

Linker
20. travanj 2024 18:49