Dizajnirala ih

Fenty x Puma: Rihanna je nakon šest godina pauze predstavila nove tenisice

Prvom suradnjom Puma i Rihanna oduševili su sve linijom Creepers tenisica, sada nakon šest godina pauze, suradnja se nastavlja spojem kopački i tenisica za trčanje.

Fenty x Puma napokon se vraća nakon šest godina. Suradnja sportskog brenda Pume i globalne zvijezde Rihanne u prekidu je od 2017. kada se pjevačica posvetila izgradnji svog make-up carstva Fenty Beauty i linije donjeg rublja Savage x Fenty.

Novi početak suradnje znači novi dizajni, a upravo je nove tenisice Avanti predstavila Rihanna. “To je pomalo obiteljsko okupljanje”, rekla je pjevačica. “Pumi se vraćam kao mama, u novom prostoru koji mi je omogućio svježe perspektive i ideje.”

Suradnja sportskog brenda i pjevačice započela je još 2015. tenisicama Creeper pa se sasvim prirodno vraćaju u obuću. Marka je osim s kultnim stilom Creeper debitirala s drugim uspješnim cipelama kao što su tenisice s lukovima i sandale od umjetnog krzna. Iako je brend s vremenom proširio suradnju na odjeću, novim izdanjem vraćaju se isključivo tenisicama.

Uniseks tenisice u prodaju dolaze 15. rujna, a ove bit će dostupne u svim veličinama, za odrasle i djecu. “Ovaj put proširili smo naše kreacije na djecu, jer sebično želim da moji sinovi nose sve što njihov tata i ja dizajniramo”, objasnila je Rihanna.

“Kopanje po Puminim arhivima uvijek je nevjerojatno”, objasnila je Rihanna o procesu nastanka tenisice. “Ovdje ima toliko povijesti i naslijeđa, a ja sam tome htjela odati počast. Pelé igrao i proslavio je tenisice, i znam da se ljudi vesele njihovom povratku.”

Tenisice Avanti prodaju se po cijeni od 160 dolara, a hibridni su stil koji kombinira Puminu kopačku King i tenisicu za trčanje Easy Rider. Kako bi tenisica bila savršena, Rihanna je dodala promišljene modne detalje kako bi podigla cjelokupnu siluetu. Avanti ima vintage kožni gornji dio - crno-bijele ili srebrne boje, sklopivi jezik i gumeni potplat.

Linker
25. travanj 2024 17:20