Šuška se

Fernando Alonso provocira: Videom odgovorio na glasine o vezi sa slavnom pjevačicom

Prošlog tjedna Instagram profil DeuxMoi pokrenuo je glasine o ljubavnoj vezi vozača Formule 1 i američke glazbenice.

Glazbenica Taylor Swift i vozač Formule 1 Fernando Alonso navodno su u tajnoj vezi. Takve informacije ima Instagram profil koji otkriva sve tajne celebrityja, i najčešće ne griješi. Anonimni profil pod imenom DeuxMoi objavio je kako se Taylor i Alonso viđaju, no kako su oboje nedavno prekinuli ljubavne veze, između njih još uvijek nije ozbiljno.

Alonso nije ostao dužan nakon glasina, pa je na TikToku objavio video koji je dodatno uzbudio obožavatelje - u videu u trajanju od nekoliko sekundi, u pozadini se čuje hit pjevačice "Karma", na što je vozač pogledao u kameru i namignuo. "Era utrka" napisao je u opis i tako aludirao na trenutnu turneju pjevačice "The Eras". Također je ostavio komentar "Feeling 33", što je poveznica s njezinom pjesmom "22".

"Molimo te potvrdi jesu li glasine istina", pisali su obožavatelji u komentarima. Inače, Taylor je nakon šest godina veze prekinula s britanskim glumcem Joeom Alwinom, s kojim se razišla u prijateljskim odnosima i "bez drame", kako je otkrio izvor blizak paru. Svoj odnos posljednjih godina trudili su se držati što dalje od očiju javnosti.

Početkom travnja, iz ljubavne veze je izašao i Alonso - prekinuo je s novinarkom i TV voditeljicom Andreom Schlager koja radi za F1 te s kojom se također nije previše izlagao javnosti. "Željeli smo vam reći da je naša veza završila. Sretni smo što smo imali priliku proživjeti fantastične trenutke zajedno, i nastavit ćemo tako, kroz drugačiji oblik ljubavi", rekao je par o svom prekidu.

Linker
24. travanj 2024 21:21