Sretne vijesti

Filip Dizdar se zaručio: ‘Stvari su upravo postale ozbiljne‘

Glazbenik iz Zadra u sretnoj je vezi s marketinškom stručnjakinjom od 2019., a sada su objavili da su se zaručili.

Redatelj i glazbenik Filip Dizdar se zaručio, a veliku vijest podijelilo je na društvenim mrežama, baš kao i njegova odabranica Maja Šiprak. Par je pozirao u zaigranim pozama, a na nekoliko fotografija Maja je pokazala zaručnički prsten. "Stvari su upravo postale ozbiljne", napisao je Filip kraj fotke na kojoj u naručju drži svoju zaručnicu, a dodao je i emotikon prstena. Maja je podijelila nekoliko fotografija uz kratku i slatku poruku: "Mislim da ću ga zadržati".

Umjetnik i marketinška stručnjakinja koja je pokrenula vlastiti brend kozmetike u sretnoj su vezi od 2019. Iako privatni život drži daleko od očiju javnosti, Filip je o svojoj djevojci znao progovoriti u intervjuima.

"Maja je velika podrška i jedina osoba kraj čijih sam se radnih navika posramio. S obzirom na to da je često u blizini, ona je nerijetko prvo uho i oko za sve što napravim. Nemilosrdna je kad joj nešto nije dobro, ali zna i dobro objasniti zašto. Naravno, prvo se uvijek borim protiv kritike, ne bi bilo u redu da odmah prihvatim", ispričao je Filip Dizdar u razgovoru za Gloria.hr.

Filip je 2020. godine odlučio upisati filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, dok je istovremeno radio u produkciji i na glazbi. Kako je rekao za vrijeme pandemije, granica između privatnog i poslovnog sasvim se izbrisala jer uglavnom radi od kuće, stoga mu je razumijevanje ključna stvar.

"Podrška i razumijevanje, a i da nam je zabavno", opisao je koje su mu najvažnije kvalitete kod partnerice.

Glazbenik koji je pjevačku karijeru započeo sudjelovanjem u talent showu 2009. brzo je počeo graditi i redateljsku karijeru, u glazbi je ostao kao autor i producent, a 2021. ponovno se vratio i kao pjevač.

"Zadnja godina koliko je bila teška bila je i godina preispitivanja životnih odluka i planova za budućnost. Nakon četiri godine produciranja i pisanja pjesama za druge osjetio sam da je pravo vrijeme da se opet vratim autorskom radu, ovaj put kao producent i aranžer", kazao je tom prilikom Filip.

Linker
12. ožujak 2024 19:22