HEIKKI SAUKKOMAA/SHUTTERSTOCK
Nakon 19 godina

Finska premijerka podnijela papire za razvod: ‘Ostat ćemo prijatelji...‘

Finska premijerka Sanna Marin i njezin suprug na Instagramu su potvrdili da se nakon tri godine braka razvode.

Finska premijerka Sanna Marin i njezin suprug na Instagramu su potvrdili da se nakon tri godine braka razvode.

Zajedno su proveli 19 godina, a vjenčali su se 2020. godine. Nakon tri godine braka, finska premijerka Sanna Marin, koja se u središtu pažnje javnosti našla nakon snimke s privatne zabave na kojoj pleše, i njezin suprug Markus Räikkönen objavili su da se razvode. Učinili su to zajedničkom objavom na Instagramu.

"Ispunili smo zajedno papire za razvod. Zahvalni smo na 19 godina zajedničkog života i na našoj voljenoj kćeri. I dalje ćemo ostati dobri prijatelji, kao obitelj", napisali su na Instagramu i nadodali da mole za privatnost te da neće otkrivati više detalja o razvodu.

image

Fotografije s vjenčanja koje se održalo 2020. godine

MINTTU SAARNI/SHUTTERSTOCK

Sanna i bivši nogometaš Markus vjenčali su se godinu dana nakon što je ona postala najmlađom premijerkom u povijesti - s 34 godine. Njihova kći Emma tada je imala dvije godine, a vjenčali su se u premijerskoj rezidenciji Kesäranta - riječ je o drvenoj vili smještenoj na morskoj obali u Helsinkiju. Zbog pandemije Covida-19, tada im je ta rezidencija postala i privremeno boravište.

image

Objavu o razvodu objavili su na Instagram Storyju

INSTAGRAM

U ljeto 2022. godine premijerka se našla na udaru kritika zbog snimke s privatne zabave na kojoj je pjevala i plesala. Sanna se tada zbog pritiska javnosti testirala i na droge kako bi dokazali svima da ne zloupotrebljava svoj položaj, već da se samo veselila i zabavljala, a nakon osude dijela javnosti, mnogi su stali u njezinu obranu i brojnim objavama su izrazili solidarnost.

image

Par je zajedno proveo 19 godina

JUSSI NUKARI/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 07:41