REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
GODINU DANA ROMANSE

Florence Pugh raskinula vezu s fotografom: Presudila im udaljenost

Romansa je potrajala godinu dana, upoznala ga je s roditeljima u rodnom Oxfordu no ipak nisu izdržali zbog njenog pretrpanog rasporeda i života na relaciji London - Los Angeles.

Romansa je potrajala godinu dana, upoznala ga je s roditeljima u rodnom Oxfordu no ipak nisu izdržali zbog njenog pretrpanog rasporeda i života na relaciji London - Los Angeles.

Pretrpani raspored utjecao je na raspad još jedne holivudske romanse, britanske glumice Florence Pugh i fotografa Charlieja Goocha. Bili su zajedno godinu dana ali više nije išlo: umjetnički fotograf djeluje u Londonu, a njen život odvija se na relaciji London – Los Angeles s tim zbog "više sile" da sve više boravi u prijestolnici zabavljačke industrije. Plavokosog ljepotana već je upoznala sa svojom obitelji u Oxfordu gdje je odrasla, no pokazalo se da ipak nisu spremni održavati vezu na daljinu. Raskid je bio prijateljski, a kako joj je odgovarala činjenica da Charlie nije glumac, redatelj ili producent već slobodni fotograf koji snima glumce tijekom promo-turneja novih naslova, možda će ponovno pokušati s romansom kad bude spremna, piše Daily Mail.

Koliko je poznato, ona je inicirala prekid veze započete 2021., kada ju je fotografirao tijekom promotivne turneje za film "Crna udovica". Bio je to njen značajan proboj u prvu holivudsku ligu: u Marvelovom hitu tumačila je ulogu Jelene Belove, sestre glavne junakinje Natashe Romanoff/Crne udovice koju glumi Scarlett Johansson.

image

Sa Scarlett Johansson 2020. na dodjeli Oscara

JOHN SALANGSANG/BEI/SHUTTERSTOCK

Jedna je od najsvestranijih mladih glumica koja je prije navršene tridesete godine, za sporednu ulogu u filmu Grete Gerwig "Little Women" nominirana i za nagradu Američke filmske akademije i BAFT-u.

Uz to, zvijezda hita "Oppenheimer" slovi za modnu ikonu zbog odabira odjeće koja je i provokativna i profinjena u isti mah. Primjerice, na reviji za Valentino 2022. nosila je prozirnu ružičastu haljinu koja je pogledu otkrivala bradavice, a da pritom nije izgledala vulgarno. No na društvenim mrežama pronašli su se hejteri koji su joj prigovorili da "nije dovoljno mršava" za takvo izdanje.

"Govorim onako kako govorim o svom tijelu jer ne pokušavam sakriti celulit na bedru ili nabor između ruke i dojke: radije bih sve to izložila pogledu. Mislim da je najstrašnija stvar ustuknuti jer su ljudi uzrujani što pokazujem ‘previše‘ sebe," izjavila je nedavno.

image

S Emily Blunt i Cillianom Murphyjem, kolegama iz filma ‘Oppenheimer‘

HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK

Treba reći kako je poslije ružnih izjava na društvenim mrežama poslije gotovo godinu dana, ponovno nosila prozirnu Valentinovu kreaciju na haute couture reviju u Chantillyju u Francuskoj. Uostalom, muza je Pierpaola Picciolija, kreativnog direktora modne kuće Valentino i njihova ambasadorica, što je dodatna potvrda njenom samopouzdanju.

Kako god bilo, prije veze s Charliejem Goochom, tri godine je izlazila s američkim komičarem, 21 godinu starijim Zachom Braffom, zvijezdom serije "Scrubs". Doživljavala je trolanje i zbog značajne dobne razlike u toj vezi.

"Mislim da ljudima smeta što to nije ono što su očekivali. Ali to je moj život i ne činim ništa da udovoljim drugima ili da to što živim postane za nekoga privlačniji naslov ili priča", rekla je. Stoga ni sad ne komentira raskid s privlačnim fotografom. Ništa ne govori ni Charlie: samozatajan je jer poštujuje njenu želju za privatnošću.

Linker
28. travanj 2024 03:04