Kirurška dorada

Fotke otkrivaju da je partnerica Jeffa Bezosa otišla pod nož

Plastični kirurzi komentiraju pomlađen izgled partnerice Jeffa Bezosa, osnivača i bivšeg izvršnog direktora Amazona, koja se po njihovom sudu podvrgnula operativnom zahvatu.

Partnerica milijardera Jeffa Bezosa, nekadašnja voditeljica vijesti Lauren Sánchez, našla se pod povećalom elitnog tima američkih plastičnih kirurga čije su izvježbane oči otkrile znakovite promjene. Bivša novinarka izgleda pomlađeno, usne su joj punije, a i nos joj je tanji. Promjene su diskretne, ali se vide, stoga malo tko vjeruje da su rezultat konvencionalnih metoda uljepšavanja. Slute da izgled djevojke osnivača i bivšeg izvršnog direktora Amazona nije posve prirodan, piše Page Six.

Stručnjak za facelifting, dr. Konstantin Vasyukevich, smatra da je najvažniji razlog zbog kojeg su pojedinci spremni otići pod nož jest "sprječavanje stvaranje progiba tkiva lica i održavanje mladenačke konture vrata", pa vjeruje da se i Lauren Sánchez (53) zato podvrgnula zahvatu.

Kirurg Ramtin Kassir tvrdi da izgleda prekrasno, a zahvati nisu pretjerani. Surađivao je s australskom glumicom Melissom George te Lele Pons, venecuelansko-američkom YouTubericom, glumicom i pjevačicom, a razgovor o tome što je djevojka osnivača "Blue Origina" i trećeg najbogatijeg poduzetnika na svijetu dala napraviti, začinio je detaljem koji nepogrešivo otkriva nečiju kiruršku "doradu” lica. Kaže da uvijek treba pogledati mjesto gdje se ušna resica spaja s licem. Kad se čini da su jako priljubljene ili čak spojene, to je to.

image

S Jeffom Bezosom 2022., na premijeri serije ‘Gospodar prstenova‘

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Napravite li facelifting i šivate preusko, ušna školjka postaje pričvršćena za lice i gubi finu, zakrivljenu konturu", kaže kirurg s klinikama u New Yorku i New Jerseyju. Zamijetio je znakove zahvata i oko usta Lauren Sánchez. Izgledaju mu "previše pune" pa nagađa da je možda popunila srednji dio usana jer su sada veće nego prije.

Liječnica Azza Halim uočila je poboljšanje konture lica pomoću "dermalnih filera kako bi se postigao definiraniji obraz i čeljust". Rekla je kako je bivša estradna novinarka "uvijek bila prirodno lijepa", a ako je imala kirurško poboljšanje, onda je to "vrlo dobro napravljeno".

image

Lauren Sanchez prije, snimljena 2004., na dobrotvornom događanju.

ANGELLO PICCO/SHUTTERSTOCK

Nagađa se da je Sánchez vjerojatno otišla pod nož i kako bi stanjila nos. Slažu se da "izgleda dobro" i napominju da nije "neuobičajeno" da žena u 50-ima "obavi kozmetičku doradu".

"Sama činjenica da raspravljamo o zahvatima znači da nam je nešto na njoj zapelo za oko - nešto zbog čega su kozmetičke intervencije postale očite", rekao je na kraju dr. Vasyukevich.

Linker
19. travanj 2024 12:14