PRESS
1. rođendan

Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave: "Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem daru"

Nakon što su početkom 2020. dobili sina Viktora, prije godinu dana stigla im je i kći Greta.

Nakon što su početkom 2020. dobili sina Viktora, prije godinu dana stigla im je i kći Greta.

Prije točno godinu dana u obitelj Vedrana Ćorluke i Franke Batelić stigla je djevojčica kojoj su odabrali ime Greta, a povodom njezinog prvog rođendana ponosna pjevačica posvetila joj je dirljivu objavu koju prati i mini album prve godine.

"Greta... ti biseru moj, svjetlosti moja - sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice. Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir. Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru - da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo - mama, tata i Viktor - uvijek", napisala je Franka Batelić koja je u intervjuu za Gloriju ove godine priznala da je Viktor sličniji njoj - radoznao i puno priča, dok Greta ima Vedranov karakter te je mnogo mirnija.

image

Vjencanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke 2018. godine

GORAN SEBELIC/CROPIX CROPIX

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine nakon šest godina veze, sinčić im je stigao u siječnju 2020., a u studenome 2022. dobili su i kćer.

"S drugim djetetom je sve lakše, uhodaniji smo. Koliko god je teško, beskrajno uživam jer znam da ovaj period kratko traje i djeca će odrasti. Kada shvatim da Viktor ima tri godine, razmišljam gdje je to vrijeme prošlo. Zato uživam u svakoj minuti", priznala nam je Franka te dodala da, otkako imaju Viktora i Gretu, svi su problemi minorni, a ona iskreno uživa u majčinstvu. Doduše, priznala je da je znaju dovesti do ludila.

image

Na zagrebačkoj špici sa sinom Viktorom

JOSIP MOLER CROPIX

"Mislim da je to apsolutno normalno. Svakodnevno me dovode do ludila, posebno sad kad ih je dvoje. Najteže su noći, buđenja, nespavanja, posebno kada znam da idući dan imam poslovne obaveze. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos. Svi koje voliš te katkad dovode do ludila, pa kako ne bi djeca koju voliš neopisivo", poručila je Franka u intervjuu za Gloriju u kojem je otkrila i kako se, otkako je postala majka, najviše boji prolaznosti.

image

Vjencanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke 2018. godine

GORAN SEBELIC/CROPIX CROPIX

"Spoznala sam prolaznost, činjenicu da vrijeme brzo prolazi i da treba iskoristiti sve i živjeti u trenutku. S Viktorom sam stalno nešto čekala - da prođe agonija sa zubićima, nespavanje... S drugim djetetom sam prisutnija. Najstravičniji mi je strah da ih neću moći obraniti od svega. Nasreću, nemam puno vremena za razmišljanje. Kada sam bila bez djece i fokusirana samo na sebe, bila sam puno nesretnija. Sad kad imam djecu, sve se posložilo i zadovoljnija sam sobom", otkrila je pjevačica.

image

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na predstavljanju njezinog brenda Frankly Good

PRESS
Linker
26. travanj 2024 03:42