Novi look

Franka Batelić oduševila novom hit bojom kose koja joj tako dobro stoji

Kada je stigla frizeru, poželjela je da više ne bude plavuša, a on je uzeo u obzir činjenicu da će joj sunce i more izblijedjeti kosu i tek će na plaži dobiti pravi ‘touch‘.

Za savršeno ljeto Franki Batelić dovoljni su osmijeh i nova frizura. Nježni, valoviti uvojci i boja koja joj odlučno pristaje, caramel blonde njezin je izbor ove sezone. Nije "izblajhana" plava koja je već dugo nepoželjan "ukras", pogotovo na plaži, kada svijetla kosa postaje još uočljivija na mjestima koje je izloženo suncu.

Damski svijetla, njena nova boja, u prvi plan ističe ten i bademast oblik očiju, a potom pogled zaokuplja ljetna frizura koju će moći lako održavati.

Ljetnim izgledom pjevačica se pohvalila na svom profilu na Instagramu, a njezin frizer Zvonimir Franić, također je objavio kako je oblikovao njenu kosu na svom profilu.

Sama je otkrila da ne želi biti plavuša. Pitanje je samo treba li zadržati postojeću boju karamela ili meda ili ipak dodati pokoji svjetliji pramen? Kako god odlučila, ovog ljeta pjevačica i mama sedmomjesečne Grete i trogodišnjeg Viktora koje je dobila u braku s legendarnim nogometašem, Vedran Ćorluka, pokrenula je novi trend, boju meda i valovite uvojke.

Linker
24. travanj 2024 10:01