Fast FWD

Franka Batelić: "Otkad sam postala mama puno sam manje spontana i puno emotivnija"

Slavna pjevačica u iskrenom brzopoteznom razgovoru podijelila je s nama mnoge zanimljivosti - od toga što uvijek ima u hladnjaku do toga što stalno pjevuši, ali i čega ju je ponajviše strah...

Franka Batelić, jedna od omiljenih članica prošlogodišnjeg žirija "Ples sa zvijezdama", pjevačica, vlasnica beauty brenda, majka Grete i Viktora i supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke neumorna je i vječno nasmijana sugovornica. Elegantno sređena, u dobroj formi, otkrila nam je "magične" formule koje dolaze iz njezinog privatnog života: od "banalnog" što ima i što najčešće nema u frižideru do tog što u zadnje vrijeme najradije pjeva?

Progovorila je i o svom najvećem falšu na sceni, ali i podršci koju kao članica slavnog žirija daje natjecateljima. Kakva je postala kao majka, te koje najblesavije savjete je dobila o roditeljstvu. Čega joj je torba puna? Koji film, knjiga i misao su je najviše oblikovali? Progovorila je i o najtoksičnijim predrasudama koje su je pratile kroz život. Franka Batelić u novoj epizodi Fast FWD.

Linker
20. travanj 2024 03:37