Nova sezona

Franka Batelić otkriva što je njezinom Viktoru najzanimljivije kada je vidi na televiziji

Uoči nove sezone showa Franka Batelić je s nama podijelila dojmove o kandidatima, a otkrila nam je i kako je prošlo prvo putovanje s kćerkicom Gretom.

U nedjelju počinje nova sezona showa "Plesa sa zvijezdama", u kojoj ćemo uz 13 novih parova gledati i već dobro uigranu sudačku četvorku - Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec, Marka Cibocija i Igora Barberića. U novom studiju Nove TV ovoga smo se tjedna imali priliku družiti sa svima njima, a na zabavi povodom predstavljanja najviše je pozornosti privukla uvijek nasmijana i elegantna Franka. Pjevačica nije skrivala uzbuđenje uoči prve emisije uživo, kao ni oduševljenje novim natjecateljima, među kojima su se našla poznata lica iz najrazličitijih područja - od influencera, glumaca, glazbenika pa sve do političara.

"Jedva čekam pratiti napredak kandidata, super su, jako šarena ekipa. Svi su skroz različiti, jako se razlikuju i od prošlogodišnjih kandidata. To me najviše veseli, uživam ih gledati tako lijepe i dobro raspoložene, iako nisam sigurna jesu li još svjesni što ih zapravo čeka", priča nam Franka.

image

Franka, Igor BarberiĆ I Larisa Lipovac Navojec

RANKO SUVAR CROPIX

Poznato je kako natjecatelji showa najviše strepe od kritika po mnogima najstrožeg člana žirija, Marka Cibocija, no Franka nas uvjerava kako ove sezone možemo očekivati nešto više ocjene od njega. "Bilo je teško omekšati Marka Cibocija, ali uspjela sam. To mogu samo ja, jako smo dobri prijatelji", kaže kroz smijeh.

Pjevačicu će pred malim ekranima uz supruga Vedrana Ćorluku i sina Viktora ove godine bodriti i kćerkica Greta, koja se rodila u studenom prošle godine. Franka nam priča kako je dvogodišnji Viktor već navikao gledati mamu na televiziji, a najviše ga vesele njezini glamurozni stylinzi.

"Znalo se dogoditi i da budem uz njega i istovremeno na TV-u, ali to ga ne zbunjuje. Sve sam mu objasnila, a i ova današnja djeca dobro razumiju televiziju. Prošle godine nije toliko shvaćao, samo je govorio "A gle, mama. Mama ima haljinu!" To je bilo glavno, sviđalo mu se jer inače doma nisam u takvom izdanju. Prepoznaje me, ali me ignorira jer bi mu bilo puno draže da sam kod kuće s njim", govori nam.

U veljači su Franka i Vedran iskoristili posljednje slobodne trenutke prije početka emitiranja showa kako bi s djecom otputovali u Dubai, a pridružila im se i Frankina majka Ingrid. Bilo je to prvo putovanje malene Grete, a Franka okriva kako je sve odlično prošlo. "S dvoje male djece bilo je više umaranja nego odmaranja, ali smo stvarno uživali", kaže.

Šali se kako je prihvatila da na odmaranje može zaboraviti, barem na neko vrijeme."Greta je bolja od brata po pitanju spavanja, ali mislim da ću morati prihvatiti da ću narednih par godina živjeti na malo odmora i više ljubavi. To je ono što mi daje elan i snagu ovih dana", zaključuje.

Linker
17. travanj 2024 00:18