RANKO SUVAR CROPIX
SRETNE VIJESTI

Franka Batelić rodila: Uz prvu fotku s kćeri, Franka i Vedran otkrili su i njeno ime

Ponosni roditelji podijelili su fotografiju iz rodilišta na kojoj Franka u naručju drži novorođenu kćer, a Vedran nasmiješen sjedi uz njih.

Ponosni roditelji podijelili su fotografiju iz rodilišta na kojoj Franka u naručju drži novorođenu kćer, a Vedran nasmiješen sjedi uz njih.

Pjevačica Franka Batelić i njezin suprug, naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, jučer su dobili drugo dijete. Ponosni roditelji sretne su vijesti podijelili na svojim Instagram profilima uz zajedničku fotografiju iz rodilišta, otkrivši kako im je stigla djevojčica.

Na fotografiji Franka leži u krevetu i u naručju drži njihovu kći, dok nasmiješeni Vedran sjedi pored njih.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice… Greta 04.11.2022.", napisala je pjevačica uz objavu, a Ćorluka je na svom profilu podijelio istu fotografiju uz opis: "Naša mala djevojčica je ovdje, dobrodošla na ovaj svijet Greta."

U komentarima su se nizale čestitke njihovih obožavatelja, a lijepim su se željama pridružile i voditeljica Nives Ivanišević, influencerica Ella Dvornik, pjevačica Ida Prester i mnogi drugi poznati.

image

Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

GORAN SEBELIC/CROPIX CROPIX

Podsjećamo, ljubav između Franke i Vedrana započela je 2012. na Zrću gdje su se upoznali, a vjenčali su se 2018. u lokalnoj crkvi u Balama. Par je u siječnju 2020. dobio svog prvog sina Viktora, a vijest drugoj trudnoći pjevačica je podijelila u svibnju ove godine.

Linker
26. travanj 2024 08:09