MARE MILIN
GODINA IZ SNOVA

Franka Batelić: "Želim si puno kreativnosti i malo više sna"

Franka Batelić jedna je od 11 zvijezda koje krase novogodišnju naslovnicu Glorije, a 2023. će pamtiti po poslovnim i privatnim uspjesima.

Franka Batelić jedna je od 11 zvijezda koje krase novogodišnju naslovnicu Glorije, a 2023. će pamtiti po poslovnim i privatnim uspjesima.

"Prošlu godinu obilježilo je uživanje s mojom djevojčicom Gretom, koja je u studenome proslavila prvi rođendan, ali i lansiranje vlastitog kozmetičkog brenda Frankly Good. Nije bilo lako žonglirati između ta dva svijeta, ali svaki dan je mala pobjeda i kraj godine dočekujem s osmijehom na licu, jer mi žene uistinu možemo sve", govori 31-godišnja pjevačica Franka Batelić.

Blagdane provodi sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, te njihovo dvoje djece, sinom Viktorom i kćeri Gretom, u njezinom rodnom Rapcu.

image

FRANKA BATELIĆ NOSI HALJINU ENVY ROOM; NAUŠNICE, NARUKVICU I PRSTEN SWAROVSKI; ČARAPE CALZEDONIA; CIPELE ZARA

MARE MILIN

"Uživamo u Istri jer moja nona sprema odlične specijalitete - krafne sa sirom i grožđicama, fuže, janjetinu, a mi ostali pripremamo stol, djeca trčkaraju naokolo, po ormarima se skrivaju pokloni Djeda Mraza. Već godinama imamo istu rutinu, samo je djece sve više. I ne bih promijenila ništa. Obožavam ovo blagdansko vrijeme", kaže pjevačica. Nakon mora odlaze u planine i vesele se što će njihov Viktor, koji će u siječnju napuniti četiri godine, napokon stati na skije.

image

kreativno vodstvo ROMANO DECKER
stilisti MARKO PLUKAVEC i SLAĐANA DIVJAK
make up SIMONA ANTONOVIĆ
stilistica kose MILENA MARŠIĆ @Salon Glamour
asistent fotograkinje za postprodukciju VJERAN LISJAK asistentica šminke IVANA ČEŠLJAR
asistenti kose IVA KADA i ZVONIMIR ANDRIĆ JURIŠIĆ

MARE MILIN

"Brat i ja smo s roditeljima svake godine odlazili na zimovanje i imam divna sjećanja na te trenutke, zato mi je jako važno da i moja djeca zavole snijeg i planine", kaže Franka. U Novoj godini ima mnoštvo poslovnih planova i ako se, kaže, samo pola njih ispuni - bit će zadovoljna. U studiju će raditi na novim pjesmama i oživljavati glazbene kreativnosti, ali i razvijati nove proizvode za svoj beauty brend Frankly Good. "Privatno si želim malo više sna", zaključuje.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
29. travanj 2024 21:34