u najboljem društvu

Franka pokazala kako izgleda odmor u raju na zemlji

Slavni par prije dolaska prinove omiljenu Istru zamijenio je turskom obalom, a na ljetovanju im se pridružila i Frankina mama Ingrid.

Iako je uvijek isticala da joj je najljepše u njezinoj Istri i rodnom Rapcu koje naziva svojim najsretnijim mjestom na svijetu, pjevačica Franka Batelić ove se godine uputila na ljetovanje u Tursku. Jer uostalom nije bitno gdje si već s kim si. A ona je sa svojim najmilijima, suprugom Vedranom Ćorlukom, sinčićem Viktorom i mamom Ingrid.

Na svom Instagram profilu objavile je fotografije iz jednog luksuznog resorta i svojim obožavateljima poručila: "Svima želim da ljeto provedete s ljudima koje najviše volite, s obitelji, prijateljima, novim ljubavima. Sakupljajte uspomene, zagrljaje, večeri pune smijeha, glazbe, zastanite i poslušajte šum mora, osjetite vjetar, sunce, sol. Jer jednostavnost ljetnih jutra nas najbolje uči da budemo nova, drugačija, bolja verzija sebe."

Franku i Vedrana koji su nedavno proslavili četvrtu godišnjicu braka, za koji mjesec očekuje dolazak prinove zbog čega ne skrivaju sreću. Za pjevačicu je ova godina, moglo bi se reći bila izuzetno uspješna i sretna.

Do nedavno je nastupala, izdala je novu pjesmu Zagrli me snažno, proslavila trideseti rođendan, uživala je kao članica žirija Ples sa zvijezdama, zasjala kao voditeljica Dore…, a uskoro stiže i ono najdragocjenije - novi život.

Linker
24. travanj 2024 05:09