SVE JE SPREMNO

Franka pokazala kako se sa sinom priprema za Noć vještica i pokazala dio svog doma

Pjevačica je fotografirala svog dvogodišnjeg sina Viktora kako rezbari bundevu u luksuznom zagrebačkom domu obitelji Ćorluka.

Dok odbrojava posljednje dane do rođenja svog drugog djeteta, pjevačica Franka Batelić Ćorluka uživa u druženju s dvogodišnjim sinčićem Viktorom, kojeg dijeli s našim bivšim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom.

Franka je na svom Instagram profilu pokazala kako izgledaju njezine pripreme za nadolazeću Noć vještica te fotografirala malenog Viktora kako plastičnim nožićem ukrašava bundevu u njihovom domu.

image

Pripreme za Noć vještica u domu Franke Batelić

INSTAGRAM/FRANKA BATELIć

"Netko rezbari bundeve, a netko je bundeva još koji dan", našalila se pjevačica u opisu fotografije, aludirajući na svoju trudnoću.

Također, na istoj je fotografiji "ulovila" i djelić moderno uređene blagovaonice zagrebačke vile obitelji Ćorluka, u kojoj dominira masivni crni stol te bijeli regal upotpunjen figurama i vazama.

Inače, Franka i Vedran su se u luksuznu jednokatnicu uselili u prosincu 2020. godine, nakon što su zbog pandemije koronavirusa morali pauzirati radove.

Iste je godine Franka rodila njihovog prvog sinčića Viktora, a proljetos je s pratiteljima podijelila sretnu vijest o dolasku druge prinove.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić… Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata!", napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj pozira u glamuroznoj bijeloj haljini, a u prvom je planu njezin trudnički trbuščić.

Linker
25. travanj 2024 15:12