TO JE PRAVI BRAT

Franka se s kćerkicom vratila iz rodilišta, a maleni Viktor priredio im je najslađi doček

Pjevačica i njezin suprug Vedran Ćorluka u petak su postali roditelji djevojčice Grete, a čini se kako je njihov sin Viktor jedva dočekao upoznavanje sa sestricom.

Pjevačica Franka Batelić Ćorluka u petak je rodila drugo dijete, djevojčicu Gretu. Na društvenim je mrežama otkrila da se danas vratila u svoj zagrebački dom, koji dijeli sa suprugom, našim bivšim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom i njihovim dvogodišnjim sinčićem Viktorom.

Na svom Instagram Storyju Franka je objavila fotografiju malenog Viktora na kojoj gleda u smjeru parkiranog automobila dok u rukama drži buketić i košaricu s cvijećem.

"Doček", napisala je pjevačica u opisu fotke uz emotikon srca.

image

Doček malenog Viktora

INSTAGRAM/FRANKA BATELIć

Inače, Franka i Vedran u subotu su na svojim profilima objavili prvu fotografiju kćerkice iz rodilišta. Pozirali su nasmiješeni, a Franka je Gretu držala u naručju.

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice… Greta 04.11.2022.", napisala je pjevačica uz objavu.

U komentarima su se nizale čestitke njihovih obožavatelja, a lijepim su se željama pridružile i voditeljica Nives Ivanišević, influencerica Ella Dvornik, pjevačica Ida Prester i mnogi drugi poznati.

Podsjećamo, ljubav između Franke i Vedrana započela je 2012. na Zrću gdje su se upoznali, a vjenčali su se 2018. u lokalnoj crkvi u Balama. Par je u siječnju 2020. dobio svog prvog sina Viktora, a vijest drugoj trudnoći pjevačica je podijelila u svibnju ove godine.

Linker
24. travanj 2024 10:27