Geri Halliwell i Christian Horner

 PROFIMEDIA
GINGER SPICE

Gdje je danas Geri Halliwell? Ljubi šefa Red Bullove F1 momčadi, živi na farmi i hrani kokoši

Usprkos velikom bogatstvu s mužem i djecom živi okružena s domaćim životinja na farmi gdje je nedavno proslavila 51. rođendan, a sa spajsicama se priprema za povratak na pozornicu.

Usprkos velikom bogatstvu s mužem i djecom živi okružena s domaćim životinja na farmi gdje je nedavno proslavila 51. rođendan, a sa spajsicama se priprema za povratak na pozornicu.

Ginger Spice, Geri Halliwell-Horner, proslavila je 51. rođendan. Slavila je u jednom od svojih luksuznih domova - na farmi u blizini Banburyja koju dijeli sa suprugom Christianom Hornerom, voditeljem tima Red Bull Formule 1 i djecom. Par ima 6-godišnjeg sina Montaguea, dok Geri ima 17-godišnju kćer Bluebell Madonnu iz veze sa scenaristom Sachom Gervasijem, a Christian 9-godišnju Oliviju s bivšom partnericom Beverly Allen.

Par se upoznao 2009. u Monte Carlu gdje je Geri bila gošća Bernieja Ecclestonea, britanskog poslovnog magnat. Britanski mediji tada su prenosili kako su Geri i Christian bliski prijatelji, a on je tada bio u vezi s Allen. Pet i pol godina kasnije par se zaljubio i objavio svoju vezu. Horner je nakon samo pet mjeseci zaprosio Ginger Spice i to dijamantnim prstenom čija je vrijednost procijenjena na 80.000 funti. Vjenčali su se 2015. u Bedfordshireu pred brojnim slavnim gostima, među kojima su bile "Baby Spice" Emma Bunton, Amanda Holden i Jennifer Saunders.

Danas, s bogatstvom procijenjenim na gotovo 100 milijuna dolara, posjeduju čak dva doma u Oxfordshireu i Hertfordshireu. Njihova imanja imaju sve što čovjek može poželjeti: od bazena i jezera do farme na kojoj uzgajaju vlastito povrće i drže domaće životinje što pjevačica često prikazuje na društvenim mrežama. Najviše vremena provode u mirnoj i tihoj seoskoj kući u sklopu svog ranča u Banburyju, koji se nalazi u Oxfordshireu. Tamo uživaju u hranjenju kokoši, koza, konja i magaraca, a Christian najviše uživa u obnavljanju i preuređenju staja na farmi te se time odmara od stresnog posla u Formuli 1.

Rođendan nije prošao bez čestitki članica grupe, “Posh Spice” Victorije Beckham, “Sporty Spice” Melanie Chisholm i “Baby Spice” Emme Bunton, koje su putem svojih društvenih mreža uz fotografije i videe iz ere spajsica, Geri poželjele sretan rođendan.

Spajsice su formirane nakon što su se djevojke javile na oglas u novinama The Stage 1994. kojim su se tražile članice za ženski bend, po uzoru na mnogobrojne boy bendove koji su tada bili popularni. Dvije godine kasnije postigle su svjetsku slavu debitantskim hit singlom “Wannabe”. Ginger Spice grupu je napustila u svibnju 1998. i započela solo pjevačku karijeru. Grupa je bez nje nastupala do kraja 2000. kada su se razišle, a sada su sve glasnija šuškanja kako će se iduće godine okupiti povodom 30. godišnjice osnutka grupe.

Linker
28. travanj 2024 06:10