obiteljsko slavlje

‘Gdje nam ide vrijeme‘: Emotivan dan Elle Dvornik i Charlesa Pearcea

Influencerica i poduzetnik imaju dvije kćeri, a mlađa je 20. veljače napunila tri godine.

Ella Dvornik-Pearce obilježila je vrlo važan dan za njihovu obitelj, naime 20. veljače rođendan je njene mlađe kćerkice Lumi. Objavom posvećenom najmlađoj članici obitelji Dvornik-Pearce raznježila je brojne pratitelje.

"Na današnji dan prije tri godine stigla nam je jedna divna nježna ribica koja se zove Lumi. I uljepšala naše živote svojom divnom mirnom energijom. Sretan rođendan princezo mala", napisala je ponosna mama Ella uz pregršt obiteljskih fotografija snimljenih u protekle tri godine.

Među fotografijama ima i ona s njenim suprugom Charlesom Pierceom. Ponosni tata također je mlađoj kćerki čestitao rođendan, a objavu supruge podignuo je na svoj Instagram Story.

"Moja beba Lumi danas slavi 3. rođendan. Di nam ide vrijeme??? Da sam mogla naručiti dijete naručila bih upravo nju", napisala je Ella na Facebooku gdje je prati 400.000 ljudi.

Par ima dvije djevojčice, uz mlađu Lumi život im obogaćuje i uveseljava njihova starija kći Balie. Ella i Charles na Valentinovo su proslavili deset godina veze i četvrtu godišnjicu braka, što je influencerica obilježila na svom Instagramu. Uz crno-bijelu fotografiju s njihova vjenčanja suprugu je uputila njene riječi, a pratiteljima je poslala znakovitu poruku.

"Prošli smo sve doslovno u ovih 10 godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve. Al‘ djeca su nam bila definitivno najbolje sto smo proizveli! Cheers četvrtoj godini! Kako smo se istrpili ovako ludi, samo nebo zna, idemo dalje, spremni na sve", napisala je Ella.

Par se vjenčao na Valentinovo 2019. u Las Vegasu, a bio je to romantičan bijeg. Tada su već godinama bili zajedno, a imali su i kćerkicu Balie Dee. Ella je dan nakon vjenčanja otkrila da se udala, ali i zašto su se odlučili baš na takav korak. "Prije pet godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu, sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo jos sretnijim početkom? Tri godine smo se trudili organizirati vjenčanje, ali pošto su nam obitelji na drugim krajevima Europe bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao ‘We did it our way’. I evo nas... Samo nas dvoje", napisala je tada Ella.

Linker
25. travanj 2024 07:47