ljeto za ljubav

George i Amal Clooney na romantičnoj večeri na jezeru Como

Glumac i njegova supruga godinama ljetuju u njegovoj vili Oleandra na obali jezera Como, ali priznaju da nisu savladali talijanski što je uspjelo njihovim blizancima koji se njime služe kada ne žele nešto podijeliti s tatom i mamom.

George Clooney i njegova supruga Amal ljeto tradicionalno provode na jezeru Como gdje on već godinama posjeduje velebnu vilu, nekada razuzdano okupljalište njegovih frendova, danas topli dom njegove obitelji. Par koji je zaljubljen kao prvog dana, viđen je na romantičnoj večeri u Grand Hotelu Tremezzo na samoj obali jezera.

image

Par se često može vidjeti po restoranima u Comu

PEDRO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Amal je za tu priliku odjenula dugu bijelu haljinu s prorezom i čipkastim detaljima, dok je on tradicionalno bio odjeven nešto ležernije. Uostalom, Amal koja ima manekensku liniju i profinjeni ukus ionako sve pristaje odlično, dok njezinog supruga od mode više zanimaju motori. Slavni glumac u Comu se osjeća kao doma jer je svoje imanje kupio prije 22 godine kada je Italiju istraživao motorom sa svojim prijateljem Randeom Gerberom, suprugom Cindy Crawford. No kako je nedavno otkrio, koliko god je vremena proveo u Italiji, a to nije malo, nije uspio naučiti talijanski.

image

George i Amal još uvijek su zaljubleni preko ušiju

PEDRO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ali je to za rukom pošlo njihovim petogodišnjim blizancima Alexanderu i Elli koji jezik koriste kao "oružje" protiv roditelja. Naime kada klinci ne žele da im mama i tata nešto znaju, govore na talijanskom. Jer ni Amal nije uspjela savladati taj jezik iako ih tečno govori nekoliko - materinji arapski, engleski i francuski. A Clooney koji jedino barata engleskim našalio se kako mu je engleski ionako drugi jezik jer je rodom iz države Kentucky.

Linker
21. travanj 2024 00:16