Shutterstock
Obožava visoku modu

Georgina Rodríguez skupocjenom odjevnom kombinacijom ponovno izazvala pozornost

Zaručnica Cristiana Ronalda i ljubiteljica visoke mode, 29-godišnja Georgina Rodriguez, zbog svojih modnih kombinacija često je u fokusu javnosti.

Zaručnica Cristiana Ronalda i ljubiteljica visoke mode, 29-godišnja Georgina Rodriguez, zbog svojih modnih kombinacija često je u fokusu javnosti.

Mnogi maštaju o tome da postanu bogati i slavni, a teret slave na svojoj koži u više navrata osjetila je i 29-godišnja Georgina Rodríguez, španjolska influencerica i model. Zanosna latina u vezi je s vječito popularnim nogometašem Cristianom Ronaldom, a poznata je i kao zvijezda Netflixove popularne dokumentarne serije „I am Georgina”, čija je druga sezona izašla krajem ožujka ove godine i podigla mnogo prašine na društvenim mrežama. Ljubavna priča Georgine i Cristiana započela je nakon što su se upoznali u Guccijevoj maloprodajnoj trgovini u Madridu, gdje je ona radila kao prodavačica. Par je u sretnoj vezi od 2016. godine te su dobili dvoje djece, kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok je Cristiano otac još troje djece koje je dobio zahvaljujući surogat majci, a danas ih sve zajedno odgajaju.

image

Ljubavna priča Georgine i Cristiana započela je nakon što su se upoznali u Guccijevoj maloprodajnoj trgovini u Madridu

SHUTTERSTOCK

Georgina se definitivno ne drži krilatice „manje je više”, što postaje jasno nakon kratkog pogleda na njen Instagram profil. Učestalo sa svojih gotovo 53 milijuna pratitelja dijeli kako uživa u skupocjenim predmetima – bezbrojnim cipelama, najekskluzivnijim torbicama, odjeći i nakitu luksuznih brendova – pozirajući s obitelji, u bazenima, na jahtama i nogometnim terenima, ili, jednostavno, na podu apartmana.

Influencerica je u svom dokumentarnom showu na Netflixu rekla da joj nisu potrebni stilisti jer ne poznaju njen stil, no s tom se tvrdnjom ne slažu svi njezini pratitelji. Georgina je poznata ljubiteljica visoke mode, no unatoč tome ima i onih kojima se njezin stil baš i ne sviđa. Gucci, Prada, Chanel, Dior – sve su to brendovi koji se mogu naći u Georgininom ormaru, no ima i onih koji nisu oduševljeni načinom na koji Georgina spaja svoje skupocjene odjevne predmete i modne dodatke.

image
INSTAGRAM

U svojoj novoj objavi na Instagramu Georgina pozira u uskim trapericama u stilu tajica, Gucci jakni i bijelim štiklama s debljom platformom. Look je upotpunila Diorovom bordo crvenom torbicom i raznim nakitom, a kao opis fotografije jednostavno je napisala: "Sretnica".

Međutim, reakcija pratitelja možda i nije bila toliko pozitivna koliko je očekivala. Neki su joj poručili da bi bilo dobro da si pronađe osobnog stilista, no Georgina se na takve komentare nije osvrtala. Ipak, vjerujemo da će slavna influencerica i dalje ostati vjerna svom stilu ma što drugi mislili o tome.

Linker
27. travanj 2024 02:04