Više ne šuti

Gerard Pique otkrio detalje veze sa studenticom: ‘Osjećam se kao lutka‘

U intervjuu sa španjolskim internet celebritijem bivši nogometaš otvorio se i po pitanju privatnog života.

Gerard Pique prvi je put javno progovorio o svojoj novoj vezi s Clarom Chiom zbog koje je nakon 11 godina veze ostavio partnericu Shakiru s kojom ima dvoje djece. Prema onome što je rekao, iako je nova djevojka znatno mlađa od njega, čini se da je ona "šefica" u vezi. Bivši nogometaš Barcelone ćaskao je sa španjolskim influencerom Ibaijem Llanosom, kojem je priznao da mu 23-godišnja studentica bira odjeću.

Nakon što su postali "Instagram službeni par" prošlog mjeseca, sada je Pique prvi puta javno progovorio o detaljima veze. Osim što mu bira odjeću, zajedno idu u shopping, a sebe je usporedio s lutkom. Gerard je gostovao u prijenosu uživo kod Ibaija, uoči novog natjecanja u njegovoj King‘s Leaguei. Influencer ga je pitao prati li još uvijek modne trendove budući da je otišao u mirovinu kao profesionalni igrač. "Istina je da u dućane idem sa svojom djevojkom i ona kupuje odjeću za mene. Ja sam lutka", odgovorio je Pique.

Baš su proteklog tjedna 36-godišnji sportaš i njegova 13 godina mlađa djevojka snimljeni tijekom shoppinga na ulicama Barcelone. Dotaknuo se i svoje bivše partnerice Shakire, za koju je rekao da je najpoznatija osoba izvan nogometnog svijeta, s kojom je bio u doticaju. "Rekao bih Shakira, vjerojatno, koja je bila moja partnerica. Ako razmišljam o pratiteljima na Instagramu, Shakira. Odnosno, ako ta osoba nije vezana za nogomet, inače mislim da je Christiano Ronaldo osoba s najviše pratitelja na Instagramu na svijetu u ovom trenutku", rekao je.

image

Clara i Gerard nedavno viđeni u shoppingu

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

I dok cijeli svijet secira Shakirinu pjesmu u kojoj se obračunava s bivšim i "lošom kopijom" kako je nazvala njegovu djevojku, Piqueov odvjetnik nedavno je pohvalio bivši par zbog velike inteligencije koju su pokazali u rješavanju svog razlaza. Par je sredinom prošle godina objavio da se razilazi, a u studenom su postigli dogovor oko skrbništva koji su potpisali na sudu u Barceloni.

Linker
17. travanj 2024 18:35