Što ona vidi?

Gillian Anderson promovira našu Cetinu s vrlo vrckastim konotacijama

Umjetnica se na društvenim mrežama voli šaliti, tako je prije svog selfija s ‘penisima‘ podijelila fotografiju našeg prirodnog bisera, u kojem ona ne vidi ‘oko‘, nego nešto drugo.

Glumica poznata po ozbiljnim ulogama kultni status kod nas stekla je još kao agentica Scully u kultnom serijalu Dosjei X, Gillian Anderson u stvarnom životu ima svoju vrckastu stranu. Po svemu neobična, ova američka zvijezda odlučila je preseliti u Europu i već godinama živi u Londonu, a na svojim društvenim mrežama ne libi se objavljivati sadržaj koji nije usko vezan uz njen posao.

Tako je Gillian na Twitteru objavila selfie bez trunčice šminke i vragolastog smješka dok sjedi u separeu neimenovanog restorana. Iza nje vide se dekoracije - dva velika umjetna kaktusa.

"Double trouble. #penisoftheday", napisala je, odnosno - dupla nevolja i njen vlastiti hashtag "penis dana". Ako malo bolje pogledamo fotografiju kaktusi iza glumice imaju "grane" koje podsjećaju na falus.

No, ono što je još zanimljivije jest Andersonina predanost da prikuplja fotografije koje ju podsjećaju na muški, ali i ženski, spolni organ. Tako je glumica nedavno podijelila ni više ni manje, nego fotografiju iz Hrvatske, s izvora Cetine, koja ju je i oduševila, ali i podsjetila na ženski spolni organ.

"Malo ljetne akcije", objasnila je Gillian što ona vidi u dvije turističke fotografije Cetine i Havaja.

Anderson je našu Cetinu uparila s fotografijom vala na pješčanoj plaži s Havaja. "Yonioftheday", što bi bio njezin eufemizam za vaginu, napisala je uz fotografiju izvora Cetine koju je fotografirao Peter Rajkai, a penis dana je val na Havajima kojeg je "ulovio" fotograf Clark Little.

Linker
19. travanj 2024 04:14