Rasplakala se u intervjuu za ABC

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
emotivna manekenka

Gisele Bündchen progovorila o razvodu s Bradyjem pa nije mogla suspregnuti suze

Činilo se da će njen intervju za ABC specijal o njenom životu nakon razvoda i odgajanju djece koju ima s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, izgledati drugačije, no slavnu manekenku svladale su emocije.

Činilo se da će njen intervju za ABC specijal o njenom životu nakon razvoda i odgajanju djece koju ima s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, izgledati drugačije, no slavnu manekenku svladale su emocije.

Jedna od najljepših i najuspješnijih manekenki svijeta, Gisele Bündchen pristala je razgovarati s novinarkom Robin Roberts za američku televizijsku kuću ABC. Trailer intervjua koji je zapravo najava specijala o životu slavne manekenke "Gisele Bündchen: Climbing the Mountain" i uskoro stiže na streaming platformu Hulu, otkrio je buru emocija manekenke. Naime, razgovor top modela i novinarke tekao je glatko do trenutka kad ju je Robin podsjetila na njen opis razvoda od Toma Bradyja kao "smrt jednog sna" i postavila joj jednostavno pitanje: "Kako ste?"

Pokazalo se da je to bio svojevrsni okidač koji je u 43-godišnjoj manekenki pokrenuo lavinu emocija.

"Pa, kad to tako kažete...", počela je pričati Gisele, a onda je zastala i neočekivano zaplakala. Brzo je okrenula glavu i zamolila da se ugase kamere kako bi se pribrala. Neočekivani trenutak, prenijeli su svjetski mediji, a proširio se društvenim mrežama. Osim neočekivane lavine osjećaja, javnost je dirnula i izjava Gisele: "Vodi me srce, gdje je ono, tamo se i ja nalazim. Živim svoju istinu i ne ispričavam se zbog nje". Cijeli specijal ABC najavljuje kao duboko osoban intervjuu u kojem će supermodel otvoriti svoj dom u Južnoj Floridi. Osim toga razgovarat će usponima i padovima njezine karijere te o novoj knjizi "Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul: A Healthy Lifestyle Cookbook", ali i o zajedničkom roditeljstvu s Tomom Bradyjem poslije razvoda,

Naime, Gisele i Tom iz trinaestogodišnjeg braka imaju sina Benjamina (14) i kći Vivian (11). Na upit kako sada izgleda njena svakodnevica, rekla je zagonetno: "Mislim da ima lakših dana od drugih, kad mogu kontrolirati ono što taj tren radim".

Objava o razvodu nekad sretnog para u listopadu 2022., šokirala je javnost. Objavio ju je Tom Brady na svom Instagram profilu.

"Posljednjih dana supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka. Do ove odluke došli smo prijateljski i sa zahvalnošću na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo lijepom i divnom djecom koja će i dalje biti središte našeg svijeta u svakom pogledu. Nastavit ćemo raditi zajedno kao roditelji kako bismo uvijek osigurali da dobiju ljubav i pažnju koju zaslužuju", napisao je tada Brady.

Problem je, kako se kasnije pokazalo, između ostalog bilo i njegovo prekršeno obećanje da se nakon odluke o odlasku u mirovinu u 44. godini u veljači 2022. više neće vratiti u američki nogomet. Međutim, poslije samo 40 dana, vratio se u "Tampa Bay Buccaneers".

Njen bivši u međuvremenu je krenuo dalje te je izlazio s top modelom Irinom Shayk dok je Gisele sreću pronašla s učiteljem jiu-jitsua Joaquimom Valenteom.

"Joaquim je bio uz Gisele dok se razvodila, kao prijatelj, a prošlog ljeta postali su par",otkrio je nedavno izvor blizak manekenki za UsMagazine.

Sada se, pak, pokazalo da ona u sebi, unatoč sretnoj vezi s drugim, ima neisplakanih suza. A što je sve Gisele otkrila u intervju, saznat ćemo uskoro.

Linker
27. travanj 2024 15:02