Dobro joj je i bez Toma Bradyja.

 IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA
Krenula je dalje

Gisele Bündchen viđa se sa svojim trenerom, fanovi iskopali njihov stari video

Dok joj se preuređuje novi dom u Miamiju, Gisele Bündchen odmara se u Kostariki, uči jiu-jitsu i uživa u pažnji zgodnog trenera koji ju je izveo na večeru.

Dok joj se preuređuje novi dom u Miamiju, Gisele Bündchen odmara se u Kostariki, uči jiu-jitsu i uživa u pažnji zgodnog trenera koji ju je izveo na večeru.

Nedavno razvedena Gisele Bündchen ponovno diše punim plućima. Sve što ju je činilo nesretnom, opterećivalo je i navodilo na pomisao da nije dovoljno dobra, lijepa, imućna i uspješna da bi njezin bivši suprug izabrao miran obiteljski život umjesto američkog nogometa - ostavila je iza sebe.

Ponovno se veseli životu i novom poglavlju: započet će ga s kćeri Vivian i sinom Benjaminom u maloj vili nedaleko od Miami Beacha. Kupila ju je početkom ove godine za 1,25 milijuna dolara, kad je još bila u braku s Tomom Bradyjem - no već je tada razradila plan kako okončati njihov brak zbog odluke da se vrati na igralište unatoč svim datim obećanjima.

image

Nedavna proslava Noći vještica s djecom.

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

S obzirom na to da se njezino bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara (bivši suprug vrijedi manje, ‘težak‘ je oko 250 milijuna dolara), mogla je izabrati nešto kudikamo raskošnije. No, manekenku koja je mudrim investiranjem zaradila bogatstvo, novac nikad nije impresionirao. Bilo joj je važno postići financijsku neovisnost i osigurati se, ali ne i trošiti na statusne simbole. Zato je izabrala relativno skroman dom u Miamiju dok će u raskoši uživati u Kostariki, gdje se nalazi obiteljska vila za odmor: čini se da je tijekom podjele bračne stečevine s bivšim pripala njoj. Kako god bilo, u tropski raj privlači ju još nešto. Ili netko?

Naime, nedavno je izašla na prvi dejt poslije razvoda. Sretnik je naočit Joaquim Valente, njezin trener brazilskog jiu jitsua i samoobrane koji joj se, čini se, svidio u dovoljnoj mjeri da izađu na večeru, piše US Magazine.

"Poznaju se već dvije godine", prenose američki mediji izjavu prijatelja manekenke. Najvažnije pitanje, je li poznanstvo ili prijateljstvo preraslo u romansu, ostaje bez odgovora.

Nakon napisa da opet izlazi iako se nije osušila tinta na potpisanim dokumentima za razvod, video koji je snimila s Joaquimom postao je hit na njezinom profilu. Prikazuje situaciju kako na njemu uvježbava ‘polugu‘. Oboje su u jiu jitsu kimonima, a ona uživa u činjenici da je učitelju smjestila lukav zahvat. Uostalom, zašto se ne bi zabavljala? Slobodna je, lijepa, financijski neovisna i uspješna, sve su opcije pred njom.

Linker
26. travanj 2024 06:38