Gisele Bundchen

 FARRELL/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Otvorila se

Gisele kroz suze progovorila o razvodu od Toma: ‘Učinila sam sve što sam mogla‘

Dane provodi u Kostariki, gdje su Tom i ona 2009. održali drugo vjenčanje poslije katoličkog obreda u crkvi u Santa Monici, a razvod opisuje kao ‘smrt svog sna‘.

Dane provodi u Kostariki, gdje su Tom i ona 2009. održali drugo vjenčanje poslije katoličkog obreda u crkvi u Santa Monici, a razvod opisuje kao ‘smrt svog sna‘.

Prvi put otkako se razvela od supruga, Gisele Bündchen progovorila je o procesu oporavka poslije bolnog reza, koji opisuje kao "smrt svog sna". Pozirajući za naslovnicu Vanity Faira, na plaži nedaleko svog ladanjskog doma na poluotoku Nicoya u Kostariki, njezino mladoliko lice bez šminke te tijelo boginje, vješto skrivaju koliko ju je raspad trinaestogodišnjeg braka povrijedio.

Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu doživjela je razvod "kao smrt svog sna jer sam zamišljala da će mi život izgledati drugačije. Pritom sam učinila sve što sam mogla".

Kad je to rekla, glas joj se slomio. Zastala je, ispričala se jer, eto, prekida razgovor, a diktafon novinarke se vrti. Suze su krenule, pokušala ih je zaustaviti pritiskujući vrhovima prstiju kut očiju. Poslije nekoliko dubokih udaha i izdaha, manekenka je nastavila pričati: "Vjerovala sam u bajke kad sam bila klinka. Mislila sam da je lijepo vjerovati u to. Danas sam zahvalna zbog toga".

Dugo iščekivana ispovijest odvila se u njezinom tropskom raju, mjestu gdje se s Tomom Bradyjem 2009. održalo njihovo drugo, intimno vjenčanje, nakon katoličkog obreda u Santa Monici. Kad su jedno drugome još jednom dali zavjete, Brady im je ispekao odreske na roštilju za večeru.

image

Razvod je smrt njenog sna

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Pričajući o razvodu, otkrila je kako je u veljači ove godine sve završeno za samo sat vremena. Dali se "ispeglanu" izjavu za javnost i njome okončali jednu od najljepših ljubavnih priča u kojoj su dobili 13-godišnjeg sina Benjamina i desetgodišnju kćer Vivian.

"Cijela stvar nije tako crno-bijela", sažela je gorko iskustvo iskustvo 42-godišnji Giselle. Ispričala je kako je nakon vjenčanja odbacila nekadašnji život najbolje plaćene manekenke svijeta, preselila se zbog Toma iz Bostona, gdje je dugo živjela, u mali grad Tampa na Floridi, posvetila se njihovom braku i djeci. Učinila je sve to jer je tako htjela, bila je to njezina odluka. Ni zbog čega ne žali. Nije očekivala ništa zauzvrat osim jednog - poštovanja. Ta joj je "stavka" veoma bitna. Zato ju je toliko povrijedilo njegovo kršenje dogovora i odluka da mimo svega što su planirali, željeli i o čemu su maštali, vrati u kamp svoje momčadi Tampa Bay Buccaneers i nastavi igrati grubi sport u dobi od 45 godina, kad bi malo kome takvo što palo na pamet.

image

Tom Brady s njihovom kćeri Vivian

ERIC CANHA/CSM/SHUTTERSTOCK

Jednostavno joj nije ostavio drugu mogućnost, njihov odnos u tolikoj se mjeri razvodnio zbog Tomovih prečestih izostanaka i drugog "braka" s njegovom momčadi, da je razvod bio jedina opcija. Danas, pak, manekenka zacjeljuje slomljeno srce usred "simfonije prirode", u stablima nadomak njezine vile, žamore jata papiga, a posvuda se čuje prodorno glasanje majmuna urlikavaca. Pogled na ocean koji puca s njenog posjeda, jednom rječju je hipnotički.

Baš prije početka snimanja za naslovnicu travanjskog izdanja poznatog magazina, Gisele je na svom trijemu pronašla ozlijeđenu pticu. Uzela ju je, napojila, pažljivo joj je očistila ranu i podvrgnula jer brzinskom tretmanu reikijem koji godinama prakticira. Ptica se oporavila i kad je manekenka rastvorila ruke, odlučno se vinula u zrak.

"Voljela bih da je ovo dobar znak", zaključila je Gisele Bündchen. Nije mislila samo na pticu.

Linker
26. travanj 2024 06:52